Hľadám pomoc na prerobenie WP pluginu na odosielanie správ

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Hľadám pomoc na prerobenie WP pluginu na odosielanie správ

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  lubossito a poslední změna je stará 7 let, 8 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #28315

    lubossito
    Participant
    Web

    Hľadám niekoho kto mi pomôže s prerobením pluginu. Ide o to že potrebujem prepojiť jeden kontaktný formulár tak aby okrem toho, že odosiela správy do e-mailu, aby odoslelal správy aj do Inboxu na stránke. Inbox je vlastne plugin Front End PM. Už asi tri krát som si zhodil stránku a musel som to obnovovať. Vôbec sa nevyznám v PHP do takej miery.

    Potrebujem aby:
    * User po registrácii, ktorý pridá inzerát, dostal možnosť príjmania správ do inboxu (schránky so správami ) v stránke http://pohnise.workoutlegend.cz/zpravy/ v sekcii Message box.

    * nový záujemca ktorý rozklikne ľubovolný inzerát (napr. http://pohnise.workoutlegend.cz/inzerat/zumba-praha/) a odošle správu v dolnej časti, kde je kontakný formulár, tým odošle správu iba na e-mail majteľovi inzerátu.. Ja by som však potreboval aby sa údaje z tohoto formulára poslali zároveň aj do spomínaného Message boxu (http://pohnise.workoutlegend.cz/zpravy) v sekcii so správami a zobrazila sa tam nová správa.

    * čiže ak sa prekliknem na niektorý inzerát, a odošlem správu cez formulár, správa príde majteľovi, ktorý inzerát vlastní.

    Viete mi s tým niekto pomôcť?

    Ľuboš

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti