google načetl i demo stánky wp, jak je odstranit?

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem google načetl i demo stánky wp, jak je odstranit?

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  Mick a poslední změna je stará 7 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #30919

    Mick
    Participant

    chci se zeptat, předevčírem jsem začal dělat web ale dělal jsem to přímo na doméně ne na lokálu, apoužil jsem premiovej vzhled ktery měl prednastavene jiz nejake stranky apod.

    po instalaci a nastaveni vseho jsem tedy u techto stranek nastavil noindex pres SEO Plugin a poté jsem radeji tyto demo stranky nastavil jako Soukrome.
    vice jsem psal v mem predchozim prispevku: https://www.separatista.net/forum/tema/stranka-nastavena-jako-soukroma-uvidi-ji-google

    Ale i tak me dneska informoval google ze mam asi 30+ stranek ktere vykazuji chybu 404, coz ano protoze jde o ty demo stranky ktere ani nikdy byt pouzivane nemeli.

    Je tu nekdo kdo vi nejakej jednoduchej vigl jak toto nyni vysvetlit i googlu webmaster tools :D ?

    ..myslel jsem ze u tech wordpress stranek ktere se naimportovali pri nastavovani vzhledu bude stacit nastavit noindex a soukrome, ale jak to tak vypada tak tam byla bud minutka nez jsem to naklikal ze to zaindexoval a nebo na to nebral potaz :/

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti