Dvouřádkové menu a multijazyčný wordpress

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Šablony, CSS (zobrazení webu) Dvouřádkové menu a multijazyčný wordpress

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  tmsjlnk a poslední změna je stará 8 let.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #27095

    tmsjlnk
    Participant

    Dobrý den,

    na webu http://mesoamerica.eu/, bych rád vytvořil zalomení položek v menu (jedna polažka na dvou řádcích), jak je tomu npříklad zde https://www.peabody.harvard.edu/. Zkoušel jsem zmenšovat a smršťovat, ale výsledek není dobrý. Také mě napadlo určit menu nebo polžkám fixní height, ale CSS mi to nedovolí. Proím Vás tedy o radu, jak vyřešit tento problém (šablona Vantage)

    Druhá věc je, že bych tento web rád ve dvou jazycích se stejným obsahem ENG a SK. Tento problém jsem již vyřešil instalací dvou nezávislých aplikací worpdressu na samostaných domenách. Primární anglická http://mesoamerica.eu/ a sekundární slovesnká http://sk.mesoamerica.eu/. Nicméně toto řešení je časově náročné, jak na správu, tak na nastavení. V budoucnu budu muset změny worpdressů a šablon provádět na obou domenách separovaně. Prosím Vás tedy znovu a návrhy alternativních řešení. Vím, že exitují moduly. (WPML, qTranslate atd.)

    Děkuji

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti