doplňkové informace k produktu

Zvolené téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Radim a poslední změna je stará 8 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)
  • Autor
    Příspěvky
  • #25064

    Radim
    Participant

    Chtěl bych poprosit o radu. Mám web v anglické verzi WORDPRESSU. Nemůžu ale nikde najít jak přidat ke každé nabídce jak doplňující podmínky, tzn. něco ve smyslu “additional information” a taky “returns and delivery”. Něco jako třeba na tomhle webu pod produktem: http://your20th.com/shop/chromed-ten-arm-pendant-chandelier-circa1930-bauhaus/
    Může mi někdo poradit? Moc případně díky.

    #25066

    admin
    Keymaster
    Web

    Používáte pro eshop nějaký plugin?

    #25067

    Radim
    Participant

    Teď budu asi za blbce, ale nevím:-) Já nejsem programátor. Jak to můžu zjistit?

    #25068

    admin
    Keymaster
    Web

    Zkuste menu “Pluginy”, případně trochu popište, kam informace ve WordPressu zadáváte? Máte tam nějaké menu Produkty? Nebo to jsou klasické příspěvky? Je možné to někde vidět?

    #25069

    Radim
    Participant

    No je to na té výše uvedené adrese. O ten web se jedná. V sekci “Plugins” jsem právě nic nenašel…

    #25072

    Radim
    Participant

    Dostal jste mojí odpověď? Moc díky

    #25074

    admin
    Keymaster
    Web

    Na webu používáte placenou šablonu Royal a plugin WooCommerce (pro eshop).

    Podle manuálu obsahuje šablona možnost dvou speciálních záložek (sekce 12.6 v manuálu):

    1) Jedna záložka se může nastavit stejná pro celý web, a to v menu Vzhled – Theme Options – Single Product Page.

    2) Druhá záložka je volitelná a měla by být nastavitelná u každého produktu, a to někde dole v sekci “Additional product options”.

    Mimochodem, WooCommerce má také vlastní záložku “Additional information”, ale ta se zobrazuje automaticky pouze v případě, kdy je u produktu doplněná váha, rozměry a nějaká vlastnost.

    #25076

    Radim
    Participant

    Moc moc díky za pomoc! Už jsem to tak nějak zvládnul:-) jestli mohu ještě otravovat s jedním dotazem, budu rád:-) U každého produktu je odstavec “Product data”- Inventory”. Tam je možnost označit věci jako prodané-“sold out”. Nicméně mně se automaticky nastaví, že je produkt mimo sklad-“Out of stock”, což nechci. Protože ve fázi prodáno-sold out ještě neznamená, že kupující od koupi neodstoupí a proto bychom tu finální fázi “out of stock” chtěli zařadit až v momentě skutečného vyskladnění a dovozu ke klientovi. Ale tu ikonu “Sold out” bychom chtěli zachovat ihned po objednávce. Působí to trochu srozumitelně?:-)

    #25155

    Radim
    Participant

    Dobrý den, psal jsem již minule zatím bez odpovědi. Nicméně mám ještě jednu prosbu. U každého produktu je odstavec „Product data“- Inventory“. Tam je možnost označit věci jako prodané-„sold out“. Nicméně mně se automaticky nastaví, že je produkt mimo sklad-„Out of stock“, což nechci. Protože ve fázi prodáno-sold out ještě neznamená, že kupující od koupi neodstoupí a proto bychom tu finální fázi „out of stock“ chtěli zařadit až v momentě skutečného vyskladnění a dovozu ke klientovi. Ale tu ikonu „Sold out“ bychom chtěli zachovat ihned po objednávce. Působí to trochu srozumitelně?:-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti