Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel
admin a poslední změna je stará 4 roky, 8 měsíců.
-
Ahoj,
mám problém s odkazy na přesunutém webu. Hlavní stránka funguje v pořádku, nicméně ať kliknu na kteroukoli stránku nebo vytvořím úplně novou, ukáže se chyba 404. Trvalé odkazy jsem měnila v menu na různé možnosti a bez úspěchu.
Děkuji za rady.
Anežka
Ahoj všem,
nyní jsem přesouvala WP na novou doménu. Po dlouhém prokousání všech záludností se mi přenos povedl kromě přenosu stránek. Databázi jsem prohnala http://pixelentity.com/wordpress-search-replace-domain/. Úvodní stránka funguje skvěle, ale pokud kliknu na jakýkoliv odkaz, ukáže se mi “404 Stránka nenalezena”. Evidentně je tedy někde problém v přepisu url stránek. Je nutné přepsat url ještě v něčem jiném než jen v databázi?
Děkuji za rady.
Anežka
Na jaký hosting jste web přesunovala? Podporuje hosting hezké odkazy a soubor .htaccess
? Nemusí se tato podpora nějak speciálně aktivovat v administraci hostingu? Neobjevuje se po změně trvalých odkazů nějaké upozornění?
Přesouvala jsem z wedosu na onebit. Oba hostingy podporují soubor .htaccess
a obsahuje:
# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress
Zda se to nějak musí aktivovat či ne, nevím. S přesunem webu nemám zatím žádné zkušenosti. Upozornění v administraci WP se žádné upozornění neukazují.
Sice se zpožděním, ale vypadá to, že máme zcela stejný problém jako zde. U hostingu Onebit musíte patrně nejdříve povolit soubor .htaccess
.
Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.
WordPress – novinky, návody a zajímavosti