Body na mapě z pole Contact Form 7 (případně jen výpis s počítadlem)

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Body na mapě z pole Contact Form 7 (případně jen výpis s počítadlem)

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  ferda a poslední změna je stará 6 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #34612

    ferda
    Participant

    Ahoj, potřeboval bych zobrazovat body na mapě podle údajů (pole Město) z formulářů. Mělo by to fungovat tak, že lidi budou odesílat formuláře a na mapě bych chtěl zobrazovat body podle geolokace konkrétního města či obce. Alternativně by stačilo i vypisovat počty z pole Kraje. Tj. třeba do bloku si vypíšu seznam krajů a ke každému hodnotu podle vybraného kraje v tom formuláři. Pokud by se tedy odeslalo 10 formulářů a u 9ti byl zvolen kraj Praha a u jednoho Středočeský, tak Praha: 9, Středočeský: 1 atd. … (s dynamickým nárůstem). V Drupalu to jde poměrně jednoduše (viz mapka https://www.imgup.cz/image/LWqm), s WordPressem moc nedělám, ale rád bych ho na tento účel použil. Předem díky za tipy na případná řešení!

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti