Úvodní stránka › Fórum podpory WordPressu › Problémy s WordPressem › Aktualizace na WP 4.7
Štítky: Aktualizace, WordPress 4.7
Zvolené téma obsahuje celkem 16 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel hlavkap a poslední změna je stará 7 let, 9 měsíců.
-
AutorPříspěvky
-
7. prosince 2016 (12:43) #30058
Ahoj,
setkal se někdo s problémy při aktualizaci na WordPress 4.7? Včera jsem to na 3 webech zkusil a po aktualizaci jel jen jeden. Zbytek se zaseknul na chybových hláškách.
Má někdo podobné zkušenosti?
7. prosince 2016 (12:46) #30059O jaké chybové hlášky konkrétně šlo?
Nemají weby s problémy něco společného (např. stejný server, hosting)?
7. prosince 2016 (12:55) #30060Právě že nemají. Zkoušel jsem to ještě teď a některé weby na Wedosu aktualizovat nejdou. Některé weby na skautském hostingu.
Teď mi to třeba na jednom webu píše: Another update is currently in progress. a přitom tam nic neběží. A další aktualizace se zasekla tak, že jsem musel nahrát souboty 4.6.1 přes FTP. Abych ten web rozjel
7. prosince 2016 (13:29) #30061Nemůže to být jen všechno zpomalené (kvůli nějaké zátěži)? Chybová hláška o tom, že probíhá další aktualizace, by měla myslím sama zmizet během 15 – 30 minut, možná, že aktualizace na pozadí stále ještě probíhá (nebo se na něčem zasekl).
U Wedosu bych ještě zkusil opravit práva souborů a adresářů (mají na to v administraci tlačítko). Většinou jsou problémy s aktualizací způsobeny právě oprávněním souborů či adresářů…
Jak vypadá “zaseklá” aktualizace, že vůbec nefunguje web?
7. prosince 2016 (13:36) #30062Zkoušel jsem hned včera na 1 webu u Wedosu update z 4.6.1 na 4.7 a bez problémů (resp. bez hlášek, musel jsem jen nastavit nový header obrázek).
Nicméně opatrnost mi velí s updatem na dalších ještě počkat.7. prosince 2016 (16:21) #30065Už mám tu chybu….
Aktualizace WordPressu Aktualizace je stahována z https://downloads.wordpress.org/release/cs_CZ/wordpress-4.7.zip… Rozbalovánà aktualizaÄnÃho balÃÄku… Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator at hostmaster@localhost to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error. More information about this error may be available in the server error log.
Ty chyby v češtině to dělá
7. prosince 2016 (16:22) #30066A ještě další chyby, co to dělá :-(
Attachments:
7. prosince 2016 (17:25) #30068Nemůže to souviset nějak s tím, že jde o síť webů (Multisite), třeba s jejím nastavením?
8. prosince 2016 (9:36) #30081Tak jsem nainstaloval čistý WordPress, a zkusil jsem aktualizaci a nic.
Aktualizace WordPressu Aktualizace je stahována z https://downloads.wordpress.org/release/cs_CZ/wordpress-4.7.zip… Rozbalovánà aktualizaÄnÃho balÃÄku… Ověřovánà rozbalených souborů… PÅ™Ãprava k instalaci nejnovÄ›jÅ¡Ã verze… Režim údržby webu byl zapnut… KopÃrovánà potÅ™ebných souborů… Režim údržby webu byl vypnut… Aktualizace databáze… Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator at hostmaster@localhost to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error. More information about this error may be available in the server error log.
8. prosince 2016 (9:39) #30082A takhle to vypadá, na obyčejném webu (bez multisite). Řekl bych, že je buď chyba na webu nebo na hostingu.
Attachments:
8. prosince 2016 (12:48) #30084To je Wedos nebo ten skautský server? Na Wedosu můžeš zapnout na den zdarma
error_log
a vyzkoušet, cos se tam zapíše za chybu, viz “More information about this error may be available in the server error log.” A na tom skautském serveru budete mít určitě také log, budeš se do nich muset podívat… Osobně bych to spíše viděl na nějaký problém se serverem/hostingem…8. prosince 2016 (13:13) #30086Je to na skautském serveru. Na Wedosu to jede bez problému. Zkusím se na to kouknout, čím by to tam mohlo být.
8. prosince 2016 (13:20) #30088Jj, nech si od podpory vytáhnout serverové logy, tam budou určitě podrobnosti. Možná to bude i problém WordPressu v kombinaci s nějakým nastavením serveru, těžko říci…
8. prosince 2016 (13:22) #30089Já bych taky řekl, že tam bude problém někde v nastavení. Dneska máme schůzku s klukama, takže to tam určitě nadhodím. A pak se pokusím dát vědět, co s tím bylo.
11. prosince 2016 (21:43) #30131Dobrý den,
při aktualizaci na WP 4.7 nastala tato situace:
Fatal error: Call to undefined function get_user_locale() in /web/htdocs1/rlistyeu/home/www/wp-admin/admin-header.php on line 165
Mohli byste mi pomoci? Děkuji.11. prosince 2016 (22:47) #30132@hlavkap: Neprováděl jste před aktualizací WordPressu ještě aktualizaci nějakých pluginů? Proběhla aktualizace bez problémů (a do konce)? Zkusil bych stáhnout instalační balíček a ještě jednou ručně nakopírovat všechny soubory na FTP (nahradit stávající).
14. prosince 2016 (10:06) #30161Dobrý den, děkuji, ruční aktualizace proběhla a vše je v pořádku.
-
AutorPříspěvky
Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.