ACF (uživatelská pole) propojení s taxonomy (rubrikou)

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) ACF (uživatelská pole) propojení s taxonomy (rubrikou)

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  Azifaral a poslední změna je stará 8 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #25437

    Azifaral
    Participant
    Web

    Připravuji nový web a protože, se bude jednat o dá se říct katalog, tak jsem sáhl po uživatelských polích a konkrétně po pluginu ACF (http://www.advancedcustomfields.com). A všechno se mi více méně daří zobrazovat, ale narazil jsme na jeden problém, který prostě neumím rozlousknout. Mám například tento “post” http://www.strihy.cz/a1/stredne-dlouhe-vlasy-s-vlnitym-melirem-v-cokoladove-barve-212/, kde v ACF dole definuji barvu účesu a abych byl následně posty se stejnými parametry schopen jednoduše zobrazovat (např. hnědé vlasy) tak jsem si vytvořil i stejnou rubriku. A ACF umožňuje propojení s taxonomy, to je prima, jenomže, přesně jak tam píšou, tak to vrátí buď objects a nebo ID (to první mi nefunguje vůbec to druhé ano. :) ).

    Konkrétně, použiji checkboxy na výběr (potřebuji multi výběr) a pak ty položky zobrazím podle tohoto kódu.

    <?php
    if(get_field('barva_ucesu')) 
    {echo '<b>Barva účesu:&nbsp</b>';
    echo implode(', ', get_field('barva_ucesu'));
    echo '<br />';
    ?>

    A to mi, pokud to nemám propojené s taxonomy, v pořádku vrátí položky jak má a nebo když to s taxonomy propojím tak mi to vrátí ID, pokud to mám nastavené v tom ACF, že to má vrátit ID. A tady bohužel mé znalosti končí, protože ať jsem zkoušel co jsem zkoušel, když jsem to propojil s tou taxonomy, tak jsem to nezlomil a buď mi to nefungovalo a nebo vždy vrátí jenom ID, což je nějaké numero :) Poradíte prosím?

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti