Aby se sidebar nezobrazoval na konkrétních stránkách

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Aby se sidebar nezobrazoval na konkrétních stránkách

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  zooh a poslední změna je stará 6 let, 11 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #32430

    zooh
    Participant

    Zdravím, udělala jsem kamarádce eshop (takový jenom obyč zadarmo). Ale navymýšlela si tam filtrování, testovali jsme spoustu pluginů a ani jeden nefunguje úplně správně, ale to je na jinou diskuzi – ve chvíli kdy je tam hodně produktů a udělá se stránkování, tak filtr funguje jen na první stránce, další ignoruje. Kdybyste mi s tím někdo chtěl pomoct, tak se ozvěte – to není na řešení na fóru, ale spíš přímo v eshopu.

    Na co se chci ale zeptat: přímo v PŘIZPŮSOBENÍ webu je omezení sidebaru (pravého/levého boku) pouze na homepage, blogy, frontpage. Jinde se samozřejmě zobrazuje. Potřebovala bych uplně polopatě vysvětlit, kam mám vložit jaký kód (třeba s ID stránky nebo tak), abych ho mohla omezit na konkrétních stránkách. Háže se mi totiž i do rozcestníku produktů a hloupější klienti se potom snaží filtrovat rozcestník produktů a hrozně se diví, že to nefunguje. Díky moc

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti