vytvoreni menu a v nem odkaz na dalsi menu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem vytvoreni menu a v nem odkaz na dalsi menu

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #30078

    velkahlava
    Participant

    Dobry den,Jak prosim udelat menu a v nem odkaz na další menu.konkretne.mama menu a v nem třeba první/druhy/treti.kdyz kliknu na treti tak mi najede další stranka s menu kde bude ctvrty/paty atd..

    Dekuji Petr

    #30079

    Azifaral
    Participant
    Web

    Dobrý den, jsem zvědav jestli pro Vás někdo bude mít řešení, ale já když kdysi takto podobně uvažoval, tak jsem žádné řešení nenašel. A to i z toho důvodu, že si musíte uvědomit, že menu (tedy pokud se bavíme o menu v záhlaví) vlastně není spojeno se stránkou jako takovou, ale je právě v záhlaví (headeru) a tam žije vlastně nezávisle nad tím co se zobrazí níže. Jediné řešení je vytvořit si další menu (počet menu ve WordPressu je neomezený) a to vložit do sidebaru, nebo do dané konkrétní stránky. Takto to víceméně máte řešeno např. na http://www.alza.cz.

    A taky to berte z pohledu uživatele, že pro něj by bylo vlastně to vámi navrhované řešení hrozně matoucí, kdy on, když se dostane na nějakou stránku, se v dané chvíli nedostane zpět. Takže proto vlastně vy by jste měl mít to “základní” menu jednotné pro celý web a jenom, pokud je potřeba si vypomáhat těmi doplňkovými menu.

    #30087

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky @azifaral, já jsem původní dotaz vůbec nepochopil :-)

    Jedním z možných řešení je např. plugin Menu Item Visibility Control, kde můžete pro každou položku menu nastavit speciální podmínku. Pokud tedy nějaké položce menu nastavíte třeba is_page( 'kontakt' ), tak se zobrazí pouze v případě, že je aktuálně zobrazená stránka s URL adresou /kontakt.

    Ale otázkou je, do jaké míry to bude pro uživatele matoucí…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti