Vložení odkazu

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 8 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20117

    martina
    Participant

    Dobrý den,

    mám problém při vložení odkazu do textu. Pokud chci text editovat a označím ho, po kliknutí na obrázek spony (vložit/upravit odkaz) se vůbec nic nestane. Nevyběhne mi žádné okno, kam bych mohla odkaz vložit. Můžete mi poradit? Děkuji.

    #20124

    Peregrin
    Participant

    Nemáte v prohlížeči vypnutou podporu javascriptu? Zkusila jste použít jiný prohlížeč?

    #20128

    martina
    Participant

    Zkusila jsem Chrom i Mozillu. Ani v jednom mi to nefunguje.

    #20129

    admin
    Keymaster
    Web

    Problém se objevil z ničeho nic? Zkoušela jste deaktivovat všechny pluginy? Zkoušela jste aktivovat výchozí šablonu Twenty Fourteen? Patrně tam dochází k nějakému konfliktu s pluginem či šablonou a budete muset odhalit, co je příčinou…

    #20133

    martina
    Participant

    V těchto odborných termínech se vůbec nevyznám…. Nakonec se mi ale podařilo situaci vyřešit v html kódu prostřednictvím linku. Děkuji.

    #20137

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, ale tím jste problém pouze odložila. V menu Pluginy zkuste deaktivovat všechny pluginy a poté znovu vyzkoušet, zda nezačalo vkládání odkazů fungovat. Pokud ano, tak problém patrně způsoboval nějaký špatný plugin. Postupně zase pluginy jeden po druhém aktivujte a zkoušejte, kdy přestane vkládání odkazů zase fungovat. Tímto způsobem jednoduše odhalíte případného viníka. A pokud by to nezpůsoboval žádný plugin, tak je možná nějaká chyba přímo v šabloně. Potom zkuste v menu Vzhled – Šablony aktivovat výchozí šablonu Twenty Fourteen a opět vyzkoušejte vkládání odkazů.

    Celý problém se objevil z ničeho nic nebo např. po nějaké aktualizaci či změně na webu?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti