Vkládání fotek

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  JardaK a poslední změna je stará 9 let.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #22869

    JardaK
    Participant
    Web

    Používám šablonu Fifteen k prezentaci fotek. Když jsem zkoušel se podívat na vložené fotky do galerií, tak se mi otevře jen náhled, ale fotky ne. To je jedna věc. Dnes jsem vložil nějak fotky do galerie (v Novinkách je první – Orlické ozvěny 2014). Tam fotky jsou, ale nedá se spustit např. prezentace. Ukáže se ale několik fotek a pak se objeví obrázek z mého profilu. Stránka se jmenuje: http://www.jardak.cz. Jsem spíše uživatel a tak mi není pochopitelné, co se stalo. Díky za odpověď a případné navedení, co s tím.

    #22881

    JardaK
    Participant
    Web

    Ještě bych to doplnil. Ke vkládání jsem měl nastaven plugin Smart Image Gallery. Když jsem chtěl vložit fotky, tak na sloupku vlevo, kde je odshora: Nástěnka, Aktualizace atd. Tam se mi objevila i Galerie, kde jsem mohl vložit fotky. Nyní se mi neukazuje. Instaloval jsem nový plugin NextGen Gallery – ten se mi ukáže. Zkusil jsem vložit fotky, ale nešlo to. Napsalo mi to následující:
    Nastala neočekávaná chyba. Byla pravděpodobně způsobena špatným nastavením serveru. Zkontrolujte log s PHP chybami, nebo požádejte poskytovatele hostingu o pomoc.
    Nebyl nahrán žádný obrázek

    U poslední vložené akce (Schovanky) se mi sice obrázky ukáží, ale projde několik obrázků a pak se objeví moje úvodní fotka.
    Takže stále nevím, kde je chyba, protože v tuto chvíli jsem nic nedělal a web stejně nefunguje.
    Ještě jeden dotaz: Když začnu používat nový plugin NextGen Gallery, tak musím všechny dosud vložené fotky vyřadit a vložit znovu, nebo to jde nějak převést_

    Již jsem psal na svého poskytovatele, aby mi pomohl. Tak jsem zvědavý.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti