Stránka se zobrazí až po klikutí na ,,obnovit"

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Stránka se zobrazí až po klikutí na ,,obnovit"

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20449

    Anussi
    Participant

    Hezký den,
    mám internetovou stránku, ale v poslední době (cca měsíc) se po jejím zadání do vrchní lišty vyhledávače zobrazí buď prázdná stránka nebo stránka s názvem http 500 vnitřní chyba serveru. Také když píšu článek a dám ,,náhled”, tak se mi zobrazí prázdná stránka. Vše se spraví až po kliknutí na tlačítko obnovit. Je to dos nepříjemné a samozřejmě mi to snižuje návštěvnost. WordPress mám 3.9.2 a novou 4 se bojím instalovat kvůli absenci češtiny a také se bojím, že mi zase nepojede půlka pluginů… Má stránka je http://www.literarni svet.cz (psáno samozřejmě dohromady bez mezery, ale zde jsem to napsala s mezerou, neboť poté se ve vyhledávačích zobrazuje čtenářům vyhledávajícím mou stránku i tento dotaz a to není příliš lákavé :-) )

    Děkuji mockrát za odpověď, jak se mého problému zbavit…

    #20450

    admin
    Keymaster
    Web

    Jaký používáte hosting? Máte dostatečnou PHP paměť (memory_limit)? Zkuste to změřit pomocí pluginu WP-Memory-Usage. Neobjevily se problémy v souvislosti s nějakým novým pluginem či nějakou aktualizací? Jakou máte návštěvnost? Absence češtiny není pro WordPress 4.0 problém, naprostá většina textů zůstane dále v češtině.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti