Pomala odozva webu plus mozny virus

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Pomala odozva webu plus mozny virus

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #27263

    Jimmy
    Participant

    ahojte,

    porebujem pomoct s webom – http://www.parahry.sk
    Pred nedavnom sa mi objavali vo ftp nezname subory ktore tam nemaju co robit. Vymazal som ich ale nepomaha to. Je to asi napadnute. Web funguje ale ma velmi pomalú odozvu. Neviem si stým rady dať. Viem mi niekto pomoct? Obnovit zo zalohy nema vyznam lebo mam len dvojtyzdnovu zalohu.

    #27273

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, web je opravdu velmi pomalý. Můžete ho zkusit prohlédnout prostřednictvím nějakého bezpečnostního pluginu (např. Wordfence Security), zda jsou tam ještě nějaké zavirované pozůstatky.

    Dále ho může zpomalovat nějaký plugin, šablona, vlastní úprava, hosting, těžko říci. Můžete zkusit třeba deaktivovat všechny pluginy a nasadit výchozí šablonu. Dále můžete zkusit nasadit nějaký cachovací plugin (např. WP Super Cache). Ale pokud nic nepomůže, tak už by byla třeba nějaká podrobnější analýza aneb jak vypadá databáze, co všechno se na webu vlastně děje, atd. V případě zájmu se prosím ozvěte.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti