Nezobrazuje obsah

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #29903

    scootrica
    Participant

    Mám nainštalovanú tému Newspaper na stránke pressrace.sk. Inštalovala som to zo starej, resp. skúšobnej stránky. Na stránke mi píše chybu keď kliknem na hocijaký článok, menu alebo stránku. Kde môže byť problém?

    #29906

    admin
    Keymaster
    Web

    Patrně nedošlo ke zkopírování souboru .htaccess. Zkuste v administraci přejít do menu Nastavení – Trvalé odkazy a kliknout na “Uložit změny” (bez provedení změn). Soubor by měl být automaticky vygenerován a odkazy by měly začít zase fungovat.

    #29909

    scootrica
    Participant

    Nepomohlo. V trvalých odkazoch po uložení vypísalo Teraz aktualizujte váš web.config súbor.

    #29910

    scootrica
    Participant

    SKúšala som znovu všetko preinštalovať a pri nahrávaní témy vyskočilo toto: Nie je možné vytvoriť priečinok wp-content/uploads/2016/11. Je jeho rodičovský priečinok zapisovateľný pre server?
    Čo to pre mňa znamená? Čo treba zmeniť?

    #29937

    admin
    Keymaster
    Web

    Jaký používáte hosting? Patrně nemáte na serveru klasický Linux, ale Windows (IIS), kde není soubor .htaccess, ale konfigurace probíhá trochu jinak (manuál, anglicky). A dalším problémem bude oprávnění pro adresáře (aneb klasický CHMOD), které bude příliš restriktivní a WordPress nemůže nahrávat soubory (ani automaticky vygenerovat soubor web.config a musíte ho tedy vytvořit ručně).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti