Nedostupná administrace

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 9 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #19716

    LordGrey
    Participant

    Ahoj, vlastní chybou jsem si pokonil WP a potřeboval bych poradit jak to napravit :-/

    Přes phpMyAdmin jsem v db promazával puzůstatky jednoho pluginu který jsem přestal používat a omylem jsem máznul asi i něco důležitého, neboť se teď nemůžu přihlásit do adminu – prý “Nemáte dostatečné oprávnění pro přístup na tuto stránku.”
    Předpokládám, že to bylo něco v tabulce blog_options v řádku blog_user_roles, ale i když hodnotu tohoto řádku změním ze zálohy (bohužel několik dní staré) tak to nepomůže…
    Poradíte někdo? (Mám tam už dost článků a nastavených pluginů, takže bych preferoval nějakou méně drastickou metodu nápravy než novou čistou instalaci WP s kompletním výmazem db…)

    Díky!

    #19717

    LordGrey
    Participant

    Vyřešeno.

    (Nahrál jsem tam ze zálohy celou tabulku blog_options a to pomohlo…)

    #19725

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky, alespoň se každý může přesvědčit, jak je důležitá záloha :-) Čištění starých dat je u nepoužívaných pluginů obecně problematické, ale mnoho pluginů si je umí automaticky smazat (pokud plugin deaktivujete a smažete přes administrační rozhraní) nebo k tomu používá své vlastní nastavení.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti