Nastavení práv

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  had12 a poslední změna je stará 10 let.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #18441

    had12
    Participant

    Ahoj,
    prosím Vás, potřeboval bych pomoci / poradit s oprávněními. Už se v tom vrtám druhý den, zkouším různé pluginy, ale zatím jsem nedosáhl kýženého výsledku. V administraci mám cca 20 účtů, jeden je administrátor, ostatní mají hodnosti spolupracovníků.
    Potřeboval bych, aby ostatní mohli psát články, ale nemohli je publikovat, ani spravovat ty publikované (což spolupracovníci splňují), ale navíc aby mohli upravovat svoje komentáře a – to je pro mě nejdůležitější – abych jim mohl z administrátorského účtu přiřazovat autorství článků (v seznamu autorů se mi nabídne pouze administrátor a jeden účet s hodností spolupracovníka, což je mi podezřelý).
    Nevíte, prosím, jak na to? Která oprávnění přidat / odepřít, abych toho dosáhl?
    Předem Vám děkuju za radu,
    Honza

    #18442

    had12
    Participant

    tak zřejmě jsem na to už kápnul… ač uživatelé měli podle wordpresu (3.8.3 cs) role spolupracovníků, v databázi měli nastavenou hodnotu “wp_user_level” = 0 (čili návštěvníci). Opravil jsem to SQL dotazem, teď už funguje, jak má. Takže kdyby někdo hledal podobnou botu, může se tu inspirovat řešením. :-)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti