nahrávání obrázků do wp

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Freedom81 a poslední změna je stará 8 let, 2 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #26511

    Freedom81
    Participant

    Dobrý den. Potřebuji vyřešit zapeklitý problém, který se mi dnes a možná už včera ve wordpressu objevil nezávisle na dvou webech. Když si dám zobrazit galerii médií, tak to jen načítá a nic se neděje. Jeden hosting je na blueboardu a s oprávněním jsem nic nedělal. O víkendu ještě vše fungovalo v pořádku. Do kódu a nastavení se bojím sahat, nejsem majitelem hostingu. Instalace šablon a pluginů je ok. Obrázek se fyzicky na hosting nahraje. Jenom se pak už načítá jenom knihovna médií a nic. Nevím, čím to může být. Ten samý problém mám i na svém webu, který hostuji u Wedosu. Nechápu to. Na testovací verzi WP na tom samém hostingu, co mám svůj web obrázky fungují ok. přikládám screeny. Neví někdo, jak to vyřešit? V případě stránek skupiny budu potřebovat nahrávat fotky z vystoupení a pokud něco nefunguje, je to špatně. Díky. Honza Freedom

    #26514

    admin
    Keymaster
    Web

    Zajímavé, dnes jste už druhý s podobným problémem (tam ale nefungovala ani aktualizace pluginů).

    Zkusil bych následující možnosti:

    – Deaktivovat na zkoušku všechny pluginy (a nasadit výchozí šablonu Twenty Sixteen).
    – Zkusit změnit oprávnění (CHMOD) pro příslušný adresář, tedy wp-content/uploads/2016/02 (a vlastně se vůbec podívat, zda byl správně vytvořen).
    – U Wedosu bych pak ještě zkusil v administraci po rozkliknutí konkrétního hostingu najít v levém menu odkaz “Nástroje”, kde je dostupná možnost “Oprava práv u souborů” a tlačítko “opravit práva souborů”.

    #26528

    Freedom81
    Participant

    Je to zajímavý. Když si dám zobrazit knihovnu medií a překliknu si reži zobrazení obrazků, tak, že se zobrazují všechny pod sebou, obrázky se zobrazí. Defaultní zobrázení se načítá velmi dlouho a nenačte. Tudíž se galerie obrázku nechce zobrazit ani při vkládání do stránky nebo příspěvku. Ještě zkusím vše deaktivovat a uvidím. Dám vědět.

    #26533

    Freedom81
    Participant

    Problém zdá se vyřešen. Po vypnutí pluginu Seznam Fulltext je vše ok. Tento plugin zjevně něbrat.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti