Úvodní stránka › Fórum podpory WordPressu › Problémy s WordPressem › Kompabilita českého WordPressu
Štítky: debug_mode, překlad
Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel ippokorny a poslední změna je stará 10 let, 7 měsíců.
-
AutorPříspěvky
-
19. ledna 2014 (15:23) #6384
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak je to s rozdilnostmi u originál anglické verze WordPressu a českého překladu. Narazil jsem na dost pluginů, ktere nefungují, nebo nejdou ani stáhnout a nainstalovat pomocí oficiální instalátoru v administraci WP. Ovšem po odstranění českého překladu z /wp-content/languages všechny tyto problémy vymizí.
Abych byl konkrétní aktuálně používám pluginy “Maintenance Mode”, “TinyMCE Advanced” a “WP-United: phpBB WordPress Integration”
V případě “WP-United: phpBB WordPress Integration” nejde tento plugin v české instalaci vůbec propojit s forem, ovšem po odstranění přeložených souborů “cs_CZ.mo”, “cs_CZ.po” “admin-cs_CZ.po” a “admin-cs_CZ.mo” už to bez problémů funguje.
Teď zrovna jsem si na zkoušku nainstaloval úplně novou čistou instalaci WP 3.8 CZ a platí, že plugin “WP-United: phpBB WordPress Integration” nejde propojit s forem.
Místo toho jsem naintalovat čistou orig. instalaci WP 3.8 a “WP-United: phpBB WordPress Integration” bez problémů funguje.
Jsem z toho trochu bezradný a nevím co s tím dělat, protože potřebuji plugin “WP-United: phpBB WordPress Integration”, ale také bych potřeboval češtinu aspoň v uživatelském rozhraní po příhlášení pro registrované uživatele.
19. ledna 2014 (16:17) #17303Mezi českým a originálním WordPressem by neměl skoro žádný rozdíl. Jediné, co se totiž překládá, jsou řetězce, které se zobrazují uživatelům, což by na funkčnosti neměl vůbec nic změnit. Pokud se mýlím, admin mě určitě opraví. Nemůže být tedy chyba někde jinde? Zkuste v souboru
wp-config.phpnastavitDEBUG_MODEnaTRUEa WordPress by Vám měl vyhodit nějakou chybu, která by nám mohla celý problém osvětlit. (A nezapomeňte to pak vrátit zpět naFALSE)19. ledna 2014 (17:30) #17304Koukám na to a vypadá to, že i s češtinou to bere moc PHP paměti a proto to dělá neplechu. Zkusím pořešit s poskytovatelem domény a dám vědět jestli to zabralo. Díky
19. ledna 2014 (18:21) #17305Tak to opravdu byl tento problém. Je to vyřešený ještě jednou díky za nakopnutí správným směrem.
9. listopadu 2015 (8:04) #25395Zjišťuji, že netuším také, jak je to s českou a anglickou verzí WordPress.
Používám verzi: “Používáte WordPress 4.3.1” a to by měla být anglická, nabízí se jako nejnovější (pomíjím beta verze) ke stažení na https://wordpress.org/. Česká verze se nabízí na https://cs.wordpress.org/: “Stáhnout WordPress 4.2.4.” Proč to na mě “mluví” česky, když mám anglickou verzi?
Dívám se do adresáře wp-content/language a tam mám, doufám, soubory pro češtinu, admin-cs_CZ.po ze 13.10.2014, když se ale podívám do nejnovější české verze, tak tam jsou soubory s datem 6.8.2015.
A proč tam mám rok staré soubory s češtinou?Děkuji Pavel Pokorný
4. ledna 2016 (19:50) #25970Již rozdíly mezi anglickou a českou verzí tuším, viz https://www.separatista.net/wordpress/wordpress-4-0-benny
a klidně instaluji anglické verze. -
AutorPříspěvky
Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.