Výpis podstránek

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1156

    maila7
    Participant

    Zdravím,

    potřeboval bych radu jak vytvořit seznam podstránek v nadřazené stránce. Nejlépe aby to fungovalo v nadřazené stránce samo, po přidání nové podstránky.

    Příklad:

    Na stránkách http://www.ssgastronomiemb.cz mám horní pruh se stránkami, pokud uživatel najede myší na e-learning a dále klikne na vybranou třídu, na této stránce bych chtěl nechat automaticky generovat seznam podstránek. Stejně tak na hlavní stránce e-learning a ostatních nadřazených stránkách.

    Mockrát děkuji za pomoc, snažil jsem se hledal, ale nepodařilo se mi najít co bych potřeboval.

    #9160

    admin
    Keymaster
    Web

    Možností je mnoho:

    1) Vytvoříte si např. nějakou vlastní šablonu stránek, která bude používat jinou funkci pro výpis. Tím to můžete kontrolovat asi nejlépe. Funkce pro výpis bude využívat funkci wp_list_pages() (zejména parametry depth a child_of), v případě potřeby náročnějších úprav potom i get_pages().

    2) Vytvoříte si nějaký zkrácený zápis (shortcode), který budete vkládat do příslušných stránek (funkce pro výpis zůstane stejná jako v prvním bodě).

    3) Použijete nějaký plugin, případně se jím inspirujete. Existuje mnoho pluginů, které využívají pro tyto účely právě výše uvedené zkrácené zápisy, můžete některý z nich vyzkoušet, např. List Pages Shortcode, Page-list nebo Subpages Extended.

    Pokud budete potřebovat ještě konkrétnější pomoc, tak se klidně ozvětě. Určitě ale uvítáme také informaci, jak jste problém nakonec vyřešil…

    #9161

    maila7
    Participant

    Děkuji moc. Nakonec jsem použil pro mne asi nejjednodušší a dobře konfigurovatelný plugin Page-list.

    Ještě jednou mockrát děkuji.

    #9162

    admin
    Keymaster
    Web

    Výborně, děkujeme za zpětnou reakci.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti