podmínka if pro návštěvníky

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem podmínka if pro návštěvníky

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Andres a poslední změna je stará 12 let, 9 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1013

    Andres
    Participant

    zdravím,

    chtěl bych v profilu zakázat běžným registrovaným návštěvníkům, aby vůbec viděli možnost nastavení barvy admin rozhraní, admin lišty, část biografické info apod.

    Jelikož jsem na to nenašel žádný plugin kupodivu, tak jsem to chtěl vyřešit trochu natvrdo a přidat před jednotlivé části podmínku if. Jenže bych potřeboval pomoct, jak ji naformulovat. Pomohl by někdo prosím?

    #8557

    admin
    Keymaster
    Web

    “Natvrdo” nic přidávat určitě nedoporučujeme, při další aktualizaci bude po úpravách. Se skrytím těchto informací se podle mě moc nepočítalo, protože jde o funkce, které záleží pouze na uživatelích. Takže jejich změnou si to návštěvníci upraví pouze pro sebe a nikoho dalšího tím neovlivní.

    Zrušit tato políčka však samozřejmě také jde. Nevím, jestli je to i součástí nějakého většího pluginu, který by to umožňoval jednoduše “naklikat”, ale jde to i pomocí vlastních malých funkcí:

    1) Pokud jde o kontaktní informace, tak doporučuji tento návod. Pomocí jednoduché funkce je možné odstranit libovolné kontaktní informace.

    2) Pokud jde o administrační lištu, tak doporučím náš článek o novinkách WordPressu 3.1, jehož část je věnována také administrační liště a tato problematika se řeší zejména v následné diskuzi pod článkem. Výsledkem je bohužel fakt, že jinak než s použitím jQuery tuto nabídku skrýt nelze.

    3) Pomocí této funkce je zase možné skrýt nabídku barevných schémat administrace.

    Takže skoro na každou část uživatelského profilu existuje nějaký “trik”, ale plugin, který by to uměl všechno najednou jsem bohužel nenašel. Což však neznamená, že neexistuje :-)

    A nebo mě napadá ještě trochu jiné řešení – udělat si vlastní stránku s profilem uživatelů, třeba mimo administraci WordPressu. Něco podobného umí např. plugin Profile Builder.

    #8558

    Andres
    Participant

    Tak toto je vyčerpávající odpověď. Mnohokrát děkuji.

    Profile Builder jsem teď vyzkoušel a musím říct, že by mi vyhovoval, ale potřeboval bych do nějak nějak ještě implementovat nahrávání avataru z pluginu Add Local Avatar.

    Podívám se ještě na ten zbytek….

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti