Notifikace o nových článcích

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Notifikace o nových článcích

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  wifi_jirka a poslední změna je stará 12 let, 5 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #975

    Croco
    Participant

    Dobrý den,

    nevíte prosím o nějaké pluginu, který by dokázal informovat v pravidelné periodě o nových příspěvcích zveřejněných na webu? Nalezl jsem wp-ajax-newsletter, kde jsou veškeré funkce podle mých představ, jen místo nastavené týdenní frekvence odesílá i několik zpráv denně. Nic podobného jsem nenalezl.

    Požadavky:

    – widget s jednoduchou možností přihlášení adresy k odběru novinek

    – Double Opt-In vítán, nikoliv však podmínkou

    – Systém zašle v nějaké periodě (ideálně týden) na registrované adresy email s perexy článků a odkazem (tedy ne po přidání každého příspěvku)

    – rozesílání jiných typů emailů by bylo hezké ale není podmínkou

    – čeština potěší ale není podmínkou

    Díky moc za tipy.

    #8338

    admin
    Keymaster
    Web

    Vyzkoušel bych následující pluginy:

    Subscribe2 – Nemá myslím widget.

    Newsletter

    MailPress – Velmi robustní plugin, který umí téměř všechno, ale chvíli trvá se v tom zorientovat.

    G-Lock Double Opt-in Manager

    Newsletter Meenews

    Češtinu nemá myslím žádný z nich, ale u většiny je možné upravit texty a strukturu odesílaných emailů. Pro některé také existují placené verze, takže patrně nebudou všechny funkce dostupné už v základní verzi. Ale chce to si je vyzkoušet…

    Pokud si nějaký vyberete, tak určitě uvítáme vaše tipy a zkušenosti!

    #8339

    Croco
    Participant

    Díky za tipy. Zatím nebylo moc času a funkce také nějak nehoří, takže jsem se spíš věnoval hledání ještě něčeho jiného na netu. Protože jsem ale nic lepšího nenašel, vrátil jsem se k těmto pluginům a:

    Newsletter – velmi jednoduchý a praktický plugin s jednoduchým překladem. Zbývá mi dořešit jeden detail. Funkce kterou požaduji má ale až placená verze 20 USD / rok.

    MailPress – je skutečně moloch a jen nastavení všeho mi zabralo skoro půl dne. Navíc přeložení pouze přihlašovacích, potvrzovacích emailů a uživatelské komunikace asi bude nad mé síly (mnou používaný CodeStyling Localization texty nenajde, takže hledám přímo ve zdroji).

    Silně tedy uvažuji nad koupením Newsletteru Pro.

    #8340

    wifi_jirka
    Participant
    Web

    Já jsem nakonec zvolil “Email newsletter” pro jeho jednoduchost. Odběratelé zadají svoji adresu do formuláře ve widgetu sidebaru. Admin pak nejdřív zkompletuje email (může si jich připravit více) a následně odesílá odběratelům (může si vybrat registrované uživatele, přispívající z komentářů, nebo zaregistrované usery přes widget). Jednotlivé uživatele při psaní newsletteru lze ještě třeba i odstranit a nechat jen některé.

    Plugin neumí ověření registrace (např zasleaní ověřovacího emailu s odkazem) a také neumí html/ftf emaily, pouze prostý text.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti