Endora

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  AKM a poslední změna je stará 11 let.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3097

    NoDriX
    Participant

    Ahoj,

    Jak vytvořím wordpress web přes Endoru ? Dělal sem přes IC.CZ ale tady nevím jak to mám udělat,neznáte nějaké video kde je to ukázané nebo neumíte to aspon vysvetlit ?

    Díky ;)

    #15150

    neteyescz
    Participant

    Dobrý den,

    Endora má, pokud vím, možnost automatické aktualizace WordPressu přímo z administrace. Nějáký videonávod by vám mohl ještě pomoci.

    #15151

    NoDriX
    Participant

    No tak sem se registroval na endoru ,zadal domenu, nastavil tam wordpress a když kliknu ná ten web tak to vyhodí tohle :

    Doména nalezena

    Služby budou funkční nejpozději do 45 minut. Pokud ani po této době Vaše doména neběží, zkuste restartovat internetový prohlížeč.

    Veškeré placené služby jsou aktivní až po připsání částky na náš účet. Do té doby je webhosting aktivní ve FREE programu. Případná registrace domény probíhá taktéž až po připsání částky na účet.

    Když to tam píše že mám počkat asi bych měl, ale na videích jak sem se díval tak vubec čekat nemuseli.A nemusím něco přepisovat v total commandru v FTP v tom wp-config nebo kde ?

    Nebo co je špatně ? Díky ;)

    #15152

    AKM
    Participant
    Web

    1.) pokud máš placený hosting tak se to zapne až po připsání peněz na jejich účet – pokud platíš z účtu na účet může to trvat i několik dní.

    2.) pokud máš free hosting tak někdy to jde téměř okamžitě někdy musíš chvíli počkat.

    #15153

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Endora má nastaveno tak aby se během pár minut zprovoznil WordPress, popřípadě jiné systémy. Taktéž rychle nastaví i práva k složkám a tak dále. Stačí jen klepnout na políčko aplikace v přehledu domén, vybrat ji a nainstalovat.

    #15154

    AKM
    Participant
    Web

    To platí ovšem tehdy pokud máš u placeného hostingu zaplaceno respektive i pokud u nich registruješ doménu a máš free hosting. Osobně jsem čekal několik dní než se připsali peníze na jejich účet . Také u nich hostuji.

    Konkrétně se jednalo třeba o tuto doménu http://www.akmholding.cz/ na free hostingu, kterou mám registrovanou přes Endoru.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti