Sponzor fóra a drobná aktualizace

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Oznámení Sponzor fóra a drobná aktualizace

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Lukenzi a poslední změna je stará 11 let, 2 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2307

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, tak už i k nám dorazila reklama aneb fórum má svého prvního sponzora (alespoň na nějaký čas). Snad nebude našim uživatelům příliš vadit, ale každý příspěvek na provoz se hodí…

    Společně s nasazením reklamy proběhla také drobná aktualizace fóra na bbPress 1.1, což je patrně poslední verze před velkou aktualizací a přechodem na nový plugin bbPress. Pokud narazíte na nějaké problémy, dejte nám prosím vědět.

    #12978

    admin
    Keymaster
    Web

    Hmm, tak vcelku zajímavá novinka. Pod příspěvkem (i u nového tématu) se ve fóru nově objevuje políčko “Notify me of follow-up posts via email”, které když zaškrtnete, tak by mělo přijít emailové upozornění ve chvíli, kdy někdo odpoví na sledované téma… Zatím jsem to nezkoušel, ale snad to bude fungovat…

    #12979

    admin
    Keymaster
    Web

    Hosting Endora.cz už u nás svoje služby neinzeruje, takže než nasadíme od příštího měsíce nového sponzora, tak vyzkoušíme trochu kontextové reklamy aneb reklamní systém Sklik.cz. Jsem docela zvědav na relevanci zobrazovaných reklam :-)

    #12980

    Lukenzi
    Participant

    admin: Tak relevance je zajímavá, při vstupu na forum vše na téma WP, ale u tohoto postu vidím “Máte rádi cukroví?”, “Zhubněte i po čtyřicítce” a “Internetová lékarna” :D

    No ale furt lepší než etarget, ten by i na WordPress.org zobrazoval reklamu na přípravky proti vaginální mykóze…

    Můj názor je stejně, že tento druh monetizace je k ničemu, těch pár korun co se takhle vybere za snahu, bude zanedbatelných a určitě by mně nemotivoval ani k tomu abych vstal z postele :)

    Možná bych popřemýšlel o jiném přístupu, např. prémiový účet pro uživatele s třeba ročním symbolickým poplatkem ale také samozřejmě s přednostním vyřízením problému, nějaké bonusy případně slevy na šablony a pluginy atd atd. Taky mám několik klientů, kteří si raději pravidelně zaplatí nějakou drobnou částku za to, že případný problém s jejich webem bude vždy a kdykoliv vyřešen.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti