Název rubriky v URL

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 6 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2206

    Dalibor Černocký
    Participant
    Web

    Zdravím, exportoval jsem si obsah ze svého webu na nový a všiml jsem si, že rubriky mají špatný název v URL. Když jsem rubriku “Akcie” editoval a název v URL přepsal z “akcie-investovani” na “akcie”, sama od sebe se rubrika přemístila na URL “akcie-2”. Chtěl bych, aby byl název rubriky v URL “akcie”. Může mi prosím někdo poradit?

    #12837

    Karlinho
    Participant
    Web

    Název se ti změnil proto, protože URL už existuje – nemáte třeba štítky se stejným jménem? Nebo třeba URL adresu článku?

    #12838

    Dalibor Černocký
    Participant
    Web

    Aha, děkuji. Ukázalo se, že mám stejné štítky.

    #12839

    Karlinho
    Participant
    Web

    Jsem rád, že jsem pomohl… Na tohle jsem si musel dojít sám :-) A chvíli to trvalo…

    #12840

    admin
    Keymaster
    Web

    Je to přesně tak, jak píše Karlinho, díky!

    Jen doplním, že to je vlastně jedna opravdu “prastará” chyba WordPressu, která byla hlášena před 5 lety u verze 2.3, ale stále se ji nepodařilo opravit. I když teď už to konečně vypadá, že se na ní pracuje a možná bude opravena ve WordPressu 3.5. Stručně řečeno jde o to, aby názvy (a zejména URL adresy) nepřesahovaly do nějaké další taxonomie. Mohli byste tak mít štítek i rubriku “Akcie” se stejnou URL adresou, a to i bez dvojky na konci… Celá věc je ale dost problematická a souvisí s ní mnoho dalších problémů

    #12841

    Lukenzi
    Participant

    Jen doplním, že stejný problém se zde již řešil https://www.separatista.net/forum/topic.php?id=1368 takže stačí trochu hledat :)

    #12842

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky Lukenzi, bylo to tu už určitě několikrát, ale narychlo jsem to nějak nemohl najít :-) Doplnil jsem ještě sjednocující štítek a snad se tohoto problému ve WordPressu 3.5 zbavíme…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti