plug-in pro správu členů

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  togur a poslední změna je stará 11 let, 8 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1863

    s.j.
    Participant

    Zdravím,

    potřeboval bych doporučit nějaký plug-in, který by mi umožnil vytvořit v příspěvku či stránce “přihlašovací” formulář – tedy políčka – jméno, heslo a tlačítko submit a po odeslání mi z externí (vlastní vytvořené) databáze vyspal k danému jménu doplňující informace. Existuje vůbec něco takového pro WP, nějak to nemohu stále najít?

    Spravuji stránku místních sportovních oddílů (fotbal, tenis, hasiči…) a vedu si i statistiky členů, které bych teď rád dal ostatním k nahlédnutí a ověřování údajů (hlavně o zaplacení poplatků – zda vůbec a od kdy do kdy) na web… nejlépe kdyby to mělo jak uživatelskou, tak i administrátorskou část – resp. uživatel by mohl jen nahlížet, případně měnit některá povolená data a administrátor samozřejmě upravovat celou databázi… díky za každou radu

    #12241

    togur
    Participant
    Web

    Podívej se na plugin http://wordpress.org/extend/plugins/profile-builder/.

    V Basic (free) verzi umožňuje konfigurovat stávající pole profilu a má schortcode pro vkládání login page, registrace a změny hesla.

    Verze Pro (39,99$) pak umožňuje vytvářet v profilu vlastní pole a konfigurovat výpis uživatelů. Je to asi nejmocnější nástroj o kterém vím.

    Z free pluginů vyzkoušej http://wordpress.org/extend/plugins/user-meta/ nebo http://wordpress.org/extend/plugins/profile-custom-content-type/

    O správě uživatelů je na fóru samostatné vlákno: https://www.separatista.net/forum/topic.php?id=1207

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti