Zrušení automatického odstraňování tagů a při přepínání EDITOR/HTML

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Zrušení automatického odstraňování tagů a při přepínání EDITOR/HTML

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  max a poslední změna je stará 11 let, 10 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1765

    max
    Participant

    Zdravím,

    potřebuji poradit WordPress mi po aktualizaci začal odstraňovat tagy <p> a

    při přepínání do HTML editoru (v TinyMce). Vím, že se to dá odstranit v Uživatelé/Profil a “Zakázat vizuální editor”. Jenže já bych potřeboval občas i ten vizuální EDITOR, respektive, lidi co se mnou spolupracují, nic v HTML editoru psát nechtějí. Jde to nějak vyřešit, aby při přepínání EDITOR/HTML mi nemizeli HTML značky bez instalace pluginu, třeba pomocí zápisu v functions.php v šabloně?

    No a druhý problém je automatické dosazování tagů/formátování, i přes to, že mám ve functions.php

    remove_filter (‘the_content’, ‘wpautop’); tak mi to klidně do kódu stránek švihne např </p>, které je tam navíc :-( Jde se nějak zbavit toho automatického vkládání čehokoliv, nebo spíš nějaká funkce která by mazala prázdné tagy a neuzavřené/”samotné” tagy?

    Už jsem z toho opravdu zoufalý. A kromě rad s tou administrací, nebo použití pluginů Advanced TinyMce, apod. jsem nic moc nenašel, čemu bych rozuměl. Chtělo by to nějaký zápis do functions.php, který by tohle “ošéfoval”, to by bylo nejlepší.

    Děkuji

    PS: Prosím o smazání špatně zadaného témata, nevšiml jsem si, že jsem v jiné rubrice.

    #11921

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky, ale není potřeba zakládat nové vlákno, moderátoři to umí přehodit na správné místo. Mimochodem, tohle nové vlákno bylo také špatně :-) Opraveno.

    Problémy se objevily až po aktualizaci na WordPress 3.4? Ve starší verzi vše v pořádku fungovalo?

    #11922

    max
    Participant

    Zlobí to myslím až teď ve verzi 3.4, pravděpodobně kvůli změně TinyMce na novější verzi, nebo já nevím. Takže buď člověk musí mít vypnutou vizuální editaci, nebo se nesmí přepínat z EDITORu do HTML.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti