Zpětná reakce uživatelů ve fóru

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Oznámení Zpětná reakce uživatelů ve fóru

Štítky: 

Zvolené téma neobsahuje zatím 1žádnou odpověď. Do diskuze (6 účastníků) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 5 let, 3 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (z celkem 11)
  • Autor
    Příspěvky
  • #856

    admin
    Keymaster
    Web

    Mnohé uživatele našeho fóra musím pochválit a moc jim poděkovat za skvělou zpětnou reakci, které se nám dostává. Naše rady obvykle vyzkouší, doplní a odpoví veřejně i pro všechny ostatní ve fóru, jak celý problém vlastně nakonec vyřešili…

    Bohužel, někteří uživatelé se podobně nechovají, pouze si nechají jen poradit a šup sem s dalším dotazem. Nově budeme v těchto případech trvat na zodpovězení (ukončení) předchozích dotazů, aby mohly být problémy na našem fóru většinově považovány za vyřešené. Konkrétní uživatele na to budeme upozorňovat přímo u konkrétních dotazů s odkazem na toto vlákno. Vím, že na to někdy třeba jen někdo zapomene, protože nemá v danou chvíli čas na odpověď ve fóru, takže neberte prosím případnou upomínku jako výčitku, ale spíše upozornění a prosbu o dořešení problému…

    Děkujeme za pochopení…

    #7789

    admin
    Keymaster
    Web

    Prosíme všechny uživatele, aby si zkontrolovali, zda doplnili odpovědi na všechny své položené dotazy. Často se stává, že vlákno skončí nějakou radou, ale uživatel už nepovažuje za nutné odpovědět, jak to vlastně celé dopadlo. Tato zpětná reakce je pro nás velmi důležitá, protože pak můžeme dotaz považovat za vyřešený a správně ho zařadit do příslušné kolonky, podle toho, co bylo nakonec pravou příčinou. Děkujeme!

    #7791

    Karlinho
    Participant
    Web

    Mám dotaz – proč nemůžu vytvořit nové téma? Vždy mi to po odeslání napíše

    Topic not found.

    #7792

    admin
    Keymaster
    Web

    Karlinho: To je podivné, stále se to ještě objevuje?

    #20949

    lucky.man
    Participant
    Web

    Nedaří se mi vytvořit nové téma. Po odeslání se nějakou dobu jakoby načítá (pracuje), ale v nových tématech se neobjeví. Nepadá to někam do spamu nebo něco podobného?

    #20951

    admin
    Keymaster
    Web

    lucky.man: Ano, Akismet to z nějakého důvodu zablokoval, nevím, co se mu na tom nelíbilo. Díky za upozornění!

    #21720

    Davidek1
    Participant

    prosim o aktivaci VIP arena za 50 kc dnes sem ho koupil pravej nick je Davidek :)

    #21722

    admin
    Keymaster
    Web

    Davidek1: Vůbec netuším, co tento příspěvek znamená :-)

    #23056

    kidnec
    Participant
    Web

    Tk jsem dnes prošel svá témata a myslím, že jsem k obsahu fóra přispěl jak otázkami tak i tam kde to šlo odpověďmi. Jen jsem nenašel možnost, kde by doslova autor topicu/moderator mohl zaskrtnout “vyreseno” a tim by se napriklad i uzavrely komentare.

    #36196

    mirekk
    Participant
    Web

    Já sem chodím už pár let s dotazy, na něž jsem téměř vždy dostal odpovědi, které mi pomohly.
    Snažil jsem se i sám pomoci i ostatním tím, co jsem se o WP za ta léta naučil. A to je to, proč dnes píšu příspěvek.
    Je stále častějším nešvarem, že někdo položí dotaz, který podle něj je akutní, hrozně to spěchá. A někdo mu poradí, přidá se další… a tazatel ani neuzná za vhodné či slušné napsat, jestli mu rada pomohla nebo ne. Prostě se navždy odmlčí.
    Takže i já jsem se rozhodl odmlčet. Děkuji všem, co mi tady pomohli, moc děkuji @admin za podporu i mimo toto fórum a přeju všem tazatelům hodně úspěchů v řešení problémů.

    #36242

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky moc @mirekk za dosavadní pomoc (která se občas VELMI hodila)! Poslední rok jsem neměl na web moc času, ale chtěl bych se k němu zase vrátit, i když se doba změnila a uživatelé místo diskuzních fór používají často sociální sítě a chaty (Slack), protože chtějí znát odpověď na aktuální hned. Fórum ale nemělo sloužit pouze pro rychlé rady, ale i pro diskuzi o souvisejících tématech a hledání nejlepších řešení, což se bohužel moc nepovedlo. Ale uvidíme, občas se tu objeví zajímavé téma, kde se také dozvím něco nového a občas někdo poděkuje emailem, takže to zatím nevzdávám :-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (z celkem 11)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti