Zobrazení určité rubryky na stránce

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Zobrazení určité rubryky na stránce

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  hrncal.junior a poslední změna je stará 10 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #5367

    hrncal.junior
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    narazil jsem alespoň pro mne na menší oříšek. Potřebuji aby se na určité stránce zobrazily pouze příspěvky z dané rubriky. Mělo by to fungovat tak, že když si někdo v menu rozklikne stránku “Lodní třídy”, tak se mu zobrazí pouze příspěvky z rubriky “Lodní třídy”. Hledal jsem tu řešení, ale bohužel nenašel. Děkuji moc za radu

    Milan Hrnčál

    #16833

    mirekk
    Participant
    Web

    K tématu sice nepřispěji, ale pane Bc, hrubka hned v nadpisu dotazu. A když jsem kouknul na vaše stránky nabízející služby, na záložce “Servis PC a notebooků” jsou hned 4 hrubky a jedno opomenutí písmenka. Nic ve zlém, ale začal bych odtud :-)

    #16834

    hrncal.junior
    Participant
    Web

    AJ sakra. Čestina je hnus :-D Dík za upozornění

    #16835

    admin
    Keymaster
    Web

    hrncal.junior: Nejjednodušším způsobem je asi nepoužít stránku, ale klasickou rubriku. Když pak někdo klikne na příslušný odkaz, tak se zobrazí všechny příspěvky zařazené do příslušné rubriky. Nebo je nějaký důvod, proč použít stránku?

    #16836

    hrncal.junior
    Participant
    Web

    chci udělat něco jako http://www.ycpardubice.cz/tridy.php A jiný řešení mě nenapadlo. Nebo má někdo lepší návrh? Rád se přiučím

    #16837

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, mohou to být třeba příspěvky v rubrice “Lodní třídy” nebo podstránky stránky “Lodní třídy”. Pak stačí dát do menu odkaz “Lodní třídy” a nechat ho směrovat rubriku nebo použít odkaz na stránku a do stránky přidat odkazy na podstránky (pokud jich je a bude jen sedm, tak to můžete udělat i ručně a nemusíte řešit žádný plugin na výpis podstránek).

    #16838

    hrncal.junior
    Participant
    Web

    Supr. Díky moc. Akorád ještě bych si představoval menší úpravu. Aby se otevřelo při kliknutí na “Lodní třídy” první příspěvek z rubriky. Jde to udělat?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti