Zobrazení příspěvků na více stránkách

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Zobrazení příspěvků na více stránkách

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Barzul a poslední změna je stará 8 let, 8 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #24252

    Barzul
    Participant

    Zdravím,

    jsem začátečník s WP, nicméně už se celkem orientuju, ale je pár věcí ke kterým se neumím dopracovat ikdyž mám před sebou knihu a googlim…

    Dotazy:

    1) Nejvíc by mě zajímalo, jak se mění vzhled jednotlivých stránek, tím myslím, že třeba u stránky “Blog” bych chtěl mít postrání widgety s nejnovějšími příspěvky, Archív atd. a například u stránky “Kontakty” bych chtěl mít tyhle widgety vypnuté. Ať hledám jak hledám, všude jsou jen globální úpravy pro všechny stránky najednou.

    2) Jak zobrazovat příspěvky na více stránkách? Chci mít články rozdělené do více rubrik například “cestopisy”, “rozhovory” a v menu měl tyhle kategorie stejně rozděleny. Tzn byly by v menu položky “Novinky”, “Cestopisy”, “Rozhovory”, “Kontakty” a chtěl bych aby se mi příspěvek z rubriky Cestopisy zobrazoval v cestopisech a příspěvek z rubriky Rozhovory zobrazoval v rozhovorech a například 6 nejnovějších článků zobrazovalo v novinkách.

    Budu moc vděčný za každou radu, děkuji.

    #24259

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    @ 1)
    Na to perfektně fungují pluginy, které najdeš při zadání Widget Logic na WordPress.org/plugins. Potom můžeš nadefinovat různé widgety podle vlastních podmínek.

    @ 2)
    Na hlavní stránce je výpis nekolika nejnovějších příspěvků. Počet můžeš omezit, nebo můžeš v nastavení -> zobrazování nastavit hlavní stránku statickou, a do menu dát potom odkazy na jednotlivé archivy kategorií (rubrik) v administraci (Vzhled -> menu)

    #24270

    Barzul
    Participant

    Děkuju moc za pomoc, že se dájí rubriky přímo sázet do menu mě vůbec nenapadlo :)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti