zobrazení přílohy (obrázku) ve výsledku vyhledávání/úprava designu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Šablony, CSS (zobrazení webu) zobrazení přílohy (obrázku) ve výsledku vyhledávání/úprava designu

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Mark95 a poslední změna je stará 8 let, 9 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #23927

    Mark95
    Participant

    Dobrý den,

    potřeboval bych pomoct s tématem sparkling od colorlibu na tétowebové stránce. V každém příspěvku je nadpis, obsah a obrázek. Pokud ale vyhledáváme, výsledek vyhledávání se zobrazí bez obrázku. Nešlo by šablonu nějak upravit, abych měl výsledek hledání s obrázkem?

    Pokud byste si však nevěděli rady, zjistil sem, že pokud umístím obrázek příspěvku v content.php hned pod nadpis (nad text), tak se ve výsledku zobrazí. Podle toho jsem dokázal sesmolit to, co můžete na stránce vidět u druhého příspěvku. Chtěl bych ovšem upravit design tak, jak je to v obrázku v příloze. Nevěděl by někdo jak na to?

    Mockrát děkuji za každou odpověď a pokus o pomoc.

    #23937

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    V příloze žádný obrázek nevidím ;)

    Pro výsledky vyhledávání se používá soubor search.php popř. použití podmínky is search v archive.php

    Pokud přejmenujete soubor search.php např na abcd.php, mělo by se vyhledávání zobrazit přes archive.php, kde obrázky asi fungují…

    Poslední možnost je, že jsem úplně mimo…. :D

    #23946

    Mark95
    Participant

    Omlouvám se, nevím, jak se to mohlo stát, tady zasílám ještě jednou tu přílohu, jak bych byl rád, aby to vypadalo, jak vypadá zatím můj pokus vidíte u druhého příspěvku.

    Přejmenování search.php na abcd.php jsem zkusil, ale pořád se to zobrazuje bez přílohy/obrázku v textu. Každopádně děkuji za odpověd a za snahu pomoct :)!

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti