Zobrazeni obsahu pouze pro registrovane: VYPNUTI

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Šablony, CSS (zobrazení webu) Zobrazeni obsahu pouze pro registrovane: VYPNUTI

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 11 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #23300

    forrest_cz
    Participant

    Dobry den,

    provadel jsem ted v poslednich dnech aktualizaci webu, pridaval prispevky, menil sablony atd. a v administraci jsem zvolil zobrazeni webu pouze pro registrovane, tzn. kdyz na moji domenu prisel navstevnik bez uzivatelskeho jmena, zobrazila se klasicka wp-admin obrazovka.

    Nyni vsak mam vse hotove a chtel bych web opet zpristupnit verejnosti, nicmene v Nastaveni jiz nikdy moznost zobrazit web vsem nemuzu najit. Nevim, jestli koukam spatne, nebo je v tom jiny problem?

    #23302

    admin
    Keymaster
    Web

    Žádné takové nastavení přímo ve WordPressu není, pouze je tam možnost, aby ho vyhledávače neindexovaly… Co to znamená, že “se zobrazila klasická wp-admin obrazovka”? Nepoužíváte nějaký plugin na zapnutí režimu údržby (maintenance)? Nebo nějaký jiný plugin?

    #23328

    forrest_cz
    Participant

    Dobry den, prisahal bych, ze jsem to v administraci v nejakem obecnem nastaveni menil… :-)

    Zadny specialni plugin jsem neinstaloval, jen jsem nekde zaskrtnul moznost “zobrazeni obsahu webu pouze registrovanym uzivatelum/po prihlaseni.”

    Aktualne to funguje tak, ze pri zadani URL adresy se zobrazi prihlasovaci obrazovka do administrace “wp-admin” – po zadani jmena a hesla se clovek dostane do administrace a pri zobrazeni webu se objevi i obsah. Neprihlasenym se index presmeruje primo na ten “wp-admin”.

    Nikdo nevi, co by pomohlo?

    #23331

    admin
    Keymaster
    Web

    Je možné, že šlo o nastavení nějakého pluginu, ale pokud vím, tak to není součást WordPressu. Zkusil bych deaktivovat všechny pluginy a použít výchozí šablonu Twenty Fifteen. I v tomto případě dochází k problémům? Potom je třeba zkontrolovat soubor .htaccess, případně i wp-config.php, zda tam není zapsané nějaké speciální nastavení, ale podle mě jde o nějaký plugin, který tento problém způsobuje…

    #23336

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak problém byl nakonec způsoben starou verzí placené šablony Superba 1.0.7. Po aktualizaci na nejnovější verzi 1.0.15 už údajně vše funguje…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti