zobrazení menu v mobilních zařízení

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Šablony, CSS (zobrazení webu) zobrazení menu v mobilních zařízení

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  JKovac a poslední změna je stará 3 roky, 3 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #38988

    casper1234
    Participant

    Dobrý den, kde se prosím nastavuje zobrazení menu v mobilních zařízení ve wordpress, nejde nám nic rozkliknout v telefonu

    #38989

    Azifaral
    Participant
    Web

    Dobrý den, mobilní menu nastavujete v administraci Vzhled > Menu. Ale samozřejmě je to v závislosti na tom, jak to uvedená šablona podporuje. Pokud ne, tak si budete muset nainstalovat některý z pluginů, např. WP Mobile Menu, nebo Responsive Menu – Create Mobile-Friendly Menu atd. Takových pluginů najdete spousty.

    #38990

    casper1234
    Participant

    a kde prosím přesně v menu? šablonu máme Dazzling.

    #38991

    Azifaral
    Participant
    Web

    Pokud to dobře chápu, tak v šabloně Dazzling, která je responzivní, se mobilní menu nenastavuje, on si vezme to primární menu a jenom jej v mobilním provedení převede do “hamburgeru”, který jde vidět vpravo nahoře. Takže pokud máte nastavené primární menu, tak by jste ty položky tam měli vidět.

    #38993

    JKovac
    Participant

    Tak jsem zkoušel v Chrome přepnout přímo demo šablony na responzivní verzi a hamburer nefunguje ani tam. Možná nějaká chyba v šabloně. Zkusit kontaktovat podporu a nebo vybrat jinou šablonu, jestli menu bude fungovat v ní. Pak je jistota, že je problém v šabloně.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti