Zobrazení galerie NextGen v šabloně Savona Edge

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Šablony, CSS (zobrazení webu) Zobrazení galerie NextGen v šabloně Savona Edge

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  NoFire a poslední změna je stará 5 let, 5 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #35918

    NoFire
    Participant
    Web

    Zdar, můžete mi prosím někdo poradit ?
    Ve WordPress 4.9.8–cs mám šablonu Savona Edge. Převádím stránky do WP a mám problém s fotogalerií. Na starých stránkách Radost z květin je galerie udělaná v programu JAlbum a fotky se zobrazují pod lištou menu. Do WP si to připravuju na svojí cvičný doméně zde : Špuntologie a tam mám problém při zobrazení fotky, na kterou kliknu v náhledů galerie. Zobrazí se nad celou stránkou (modálně) a já potřebuju aby se zbrazila jen stránce jen pod menu. Tak jak je to na strých stránkách. Prošel jsem celý nastavení šablony, ale nic jsem nenašel. Dá se tohle vůbec nastavit. Předpokládám, že budu muset editovat nějaký PHPéčko, ale který.

    Díky za pomoc

    #35930

    admin
    Keymaster
    Web

    Pokud je nechcete zobrazovat v modálním okně, které zvýrazňuje konkrétní fotku a ostatní části webu zakrývá, tak by mělo stačit klasické zobrazení nahraných souborů, a to bez dodatečného pluginu pro galerie (návod)?

    #35931

    NoFire
    Participant
    Web

    Díky, to by asi určitě šlo, ale já to potřebuju udělat nějak jednoduše, protože ty fotky si tam potom bude přidávat uživatel sám. A potřebuje jednoduše nejen přidávat fotky, ale staré fotky odstranit a podobně. Možná existuje jiná galerie, která to umožňuje, ale tu jsem nenašel a možná je tohle záležitost nastavení šablony.
    Díky za tip

    #35933

    NoFire
    Participant
    Web

    Vyřešeno. Pro ty co by někdy potřebovali stejné řešení, je to ve finále naprosto jednoduchý:
    Pokud máte nainstalovaný plug-i NextGen, potom vlevo vyberte Galerie > Nastavení galerie > Základní náhledy a tady vyberte volbu: Použít efekt prohlížeče obrázků. V této volbě nebude efekt LightBox použit a fotka se otevře na stránce.
    Bylo mi divný, že by takováhle základní funkce nešla.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti