Zobrazení celého příspěvku na úvodní stránce.

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Zobrazení celého příspěvku na úvodní stránce.

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 5 let, 2 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #36397

    NoFire
    Participant
    Web

    Ahoj, můžete mi prosím někdo poradit ?
    Na svých stránkách SVJ Mach připravuju stránky ve WP, používám šablonu EasyWP a nedokážu najít kde nastavit zobrazování celého příspěvku ve widgetu Nejnovější příspěvky, který je v levém sidebaru na úvodní stránce. V “Přizpůsobení” je sice možnost “Post Content” Show content will show the whole post content while show excerpt will only show the first few lines. Ale to vůbec nepomáhá. Hledal jsem taky v editoru ve funkcích šablony nějakou funkci “Contect_limit”, ale taky nic. Ty příspěvky tam budu psát jen já, takže si délku příspěvku ohlídám, ale hlavně potřebuju aby fungoval archiv příspěvků, takže to nemůžu psát do widgetu HTML.
    Díky za pomoc.

    #36451

    admin
    Keymaster
    Web

    Možnost “Post Content” v nástroji pro přizpůsobení vzhledu bude asi nějaká funkce šablony. Bohužel základní widget WordPressu pro nejnovější příspěvky umí zobrazit pouze název (s odkazem) a datum. Pokud tam chcete zobrazovat celý příspěvek nebo mít nějaké další možnosti nastavení, tak budete muset použít plugin, např. Ultimate Posts Widget (je jich ale velmi mnoho podobných). PO aktivaci se objeví v nabídce nový widget, který tam vložíte místo základního a nastavíte si tam potřebné parametry.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti