Zobrazení

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  semmira a poslední změna je stará 11 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2517

    semmira
    Participant
    Web

    Potřebuji poradit jak na to. Používám širokoúhlý monitor, když jsem se díval na své stránky na klasickém 17 palcovém monitoru tak se to tam nevešlo. Zvláště postranní lišty. Jak to skloubit? Navíc je i jiné zobrazení v různých prohlížečích. Díky za radu.

    #13612

    semmira
    Participant
    Web

    Pravděpodobně na to má vliv i rozlišení, neboť já mam 1680 x 1050 a na tom 17 palcovém je nižší.

    #13613

    Lukenzi
    Participant

    Používáte šablonu s pevně danou šířkou stránky a ta se na monitor s menší šířkou prostě celá nevleze.

    Oba problémy jednoduše vyřešíte změnou šablony, ideální je responzivní protože ta se automaticky přizpůsobí i například tabletu nebo mobilu. Případně si můžete tuto šablonu koupit a dostanete tak i plnou technickou podporu k této šabloně.

    Klukům indickým z templaticu ještě asi nedošlo, že někdo může používat menší rozlišení než oni :)

    #13614

    semmira
    Participant
    Web

    No problém je, že ta šablona co používám se mi dost líbí. Kupovat se mi jí nechce protože to mam jen na zábavu. Asi se tedy budu muset porozhlédnout po změně. Nejdřív ale musím prostudovat to “responzivní”.

    Tak jsem něco přečetl a zajímalo by mě jestli se dá taková šablona získat zadarmo a jak se pozná. Myšleno jestli se to uvádí v popisu.Díky

    #13615

    Lukenzi
    Participant

    Samozřejmě že by se vaše šablona dala úpravou souborů změnit tak aby při menších rozlišeních nedělala problémy, také z ní určitě lze vytvořit plně rosponzivní šablonu použitelnou třeba i v již zmíněných moblních telefonech, ale určitě to není záležitost typu “tady šáhni a to změň”.

    Co se týče responzivních šablon stačí použít google – je jich čím dál tím víc: https://www.google.cz/search?q=wordpress+free+responsive+theme

    #13616

    semmira
    Participant
    Web

    Díky za tip. Jak už jsem psal mam to jen pro zábavu takže buď to půjde nebo jo :)

    Kouknu na strejdu googla

    #13617

    semmira
    Participant
    Web

    Tak jsem koukal na nějaké ty šablony, ale mam problém v tom, že bych musel dělat vše od začátku, protože se tam nikde neobjeví ta videa co jsem tam dával. Oni nejspíš někde jsou ale tak dalece to neovládám abych to někde hledal na serveru či kde.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti