Zmizelo navigační menu

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  vasek.vavra a poslední změna je stará 11 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2976

    vasek.vavra
    Participant

    Ahoj, prosím o radu a o pomoc. Mám web na WP verze 3.5. Měl jsem docela rozsáhlé horní hlavní navigační menu, do kterého jsem přidal jednu položku. Výsledkem je, že mi z menu zůstala tak jedna pětina, zbytek prostě zmizel. Je možné to nějak opravit? Můžu to sice udělat celé znovu, ale bude to docela pracné – trefit se zpět do toho, co bylo. Díky za rady. V.

    #14952

    neteyescz
    Participant

    Dobrý den,

    co se stane, pokud onu položku odeberete?

    #14953

    vasek.vavra
    Participant

    Dobrý den, jak myslíte, že mám položku odebrat? Myslíte nějakou jednotlivou položku z menu? Nebo celé menu?

    Problém bude asi větší, než jsem si původně myslel. Když přidám do menu jen několik položek, tak jako by se zdá, že všechno funguje. Jakmile ale začnu dělat rozsáhlejší menu (hlavní odkazy a pod nimi zhruba 10 dalších odkazů), tak se to začne postupně ztrácet. Přidám třeba 3 nové odkazy, uložím… přidám další 2 odkazy, uložím – ale v tom mi zmizí 10 předchozích odkazů.

    Napadlo by vás nějaké řešení? Vůbec netuším, co s tím mám dělat. Jde nějak aktualizovat jen modul menu? Nebo nahrát nějaký jiný a ten původní prostě obejít? Jedná se o šablonu Yoothemes Vanilla, ale na tohle asi šablona nebude mít vliv. Děkuju

    #14954

    vasek.vavra
    Participant

    Tak ještě jedna aktualizace mého problému: zkusil jsem změnit šablonu z Vanilla na Twenty Twelve – taky to nepomohlo. A zkusil jsem updatovat na nejnovější WP verzi 3.5.1 CS, taky žádný efekt. Prosím, kdyby někoho napadlo něco, budu rád…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti