Změna obrázků na hlavní stránce

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Šablony, CSS (zobrazení webu) Změna obrázků na hlavní stránce

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 6 let, 7 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #33526

    cho0082
    Participant

    Dobrý den, starám se o jeden web www.el-lumen.cz, a nevím jak mám zmenit na uvodní stránce fotografie. V administraci jsem našla danou položku ale když nahraju fotku (vzhledový obrázek) tak se mi tam nezobrazí a zustava porad stara fotka, ale když zmenim odkaz nebo pripíšu popisek tak se mi změna porjeví ale jen v textu. Netuším kde tu fotografii toho svítidla mam zmenim, nemužete mi poradit? Děkuji

    #33527

    mirekk
    Participant
    Web

    Šablonu neznám, ale konkrétně obrázek k Průmyslovým máte uložený zde: http://el-lumen.cz/wp-content/themes/lumen/img/prumyslova.jpg
    Budete muset hledat někde v nastavení sekcí, protože v kódu je u Průmyslová section .home .special
    Zkuste si najít v nastavení šablony, jestli jsou tam někde sekce a jejich nastavení. Spíš bych to viděl na Rubriky nebo něco podobného.
    Ale bez znalosti konkrétní šablony víc nedám. Navíc je ta šablona upravovaná tak, že nezjistím, kde se dá podívat na její originál od vývojářů.

    #33587

    admin
    Keymaster
    Web

    Dorazilo emailem:

    Dobrý den, děkuji moc, posílám vám náhled administrace. Nemůžu tam nic najít :-/

    Attachments:
    #33591

    mirekk
    Participant
    Web

    Jak říkám, tu šablonu neznám a ani WordPress Theme Search ji nedokáže identifikovat.

    V administraci jsem našla danou položku ale když nahraju fotku (vzhledový obrázek) tak se mi tam nezobrazí a zustava porad stara fotka, ale když zmenim odkaz nebo pripíšu popisek tak se mi změna porjeví ale jen v textu.

    Někde v nastavení šablony nebo produktů musí jít definovat, jaký obrázek se má zobrazovat. Ale znovu opakuju – šablonu nemohu vyzkoušet, když nevím, o jakou se jedná a zda se dá vyzkoušet free verze. Ještě mě napadá, jestli se ty obrázky neberou někde automaticky z obrázků produktů. Třeba první z kategorie… Nezbývá než hledat, zkoušet.

    #33598

    admin
    Keymaster
    Web

    @mirekk: Díky moc za odpovědi!

    Je tam patrně vlastní šablona (vyrobená na zakázku) pod názvem lumen, žádné další podrobnosti nejsou dostupné. Vypadá to, že úvodní slider (kde chcete měnit fotku?) není samostatný plugin, ale součást šablony, takže musíte najít buď nějaké nastavení šablony nebo to může natvrdo přímo ve zdrojových souborech, bohužel těžko říci. Zaslaný screenshot s tím podle mě moc nesouvisí, tam jde jen o nějaké řazení položek taxonomie kategorie produktů. Ale zkusil bych se podívat v menu “Slideshow”…

    Pokud si stále nevíte rady, tak to můžeme dořešit v rámci placené zakázky, ozvěte se prosím.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti