změna měny do menu

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  jirik0201 a poslední změna je stará 7 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #30344

    jirik0201
    Participant

    Zdravím,

    nainstaloval jsem si plugin Woo Currency Selecter, Woo jako Woocommerce a potřeboval bych tento selecter dát do hlavního menu.

    Podle mě stačí dát do menu uživatelský odkaz a jako url napsat správný text. Pro výběr jazyka v url mám #qtransLangSwLM# (plugin qTranslate-X) a funguje to báječně. Nevíte někdo jak měnu do menu vložit?

    Děkuji.

    #30346

    jirik0201
    Participant

    tak jsem plugin změnil na Currency Switcher for WooCommerce, protože se dá výběr měny vložit pod cenu k produktu. Je pro mě sice lepší měnu mít v primárním menu, ale když nikdo neví jak na to, tak toto je takový kompromis.

    #30410

    admin
    Keymaster
    Web

    Bohužel jsem žádný plugin s názvem “Woo Currency Selecter” nenašel?

    Plugin Currency Switcher for WooCommerce (pokud je to on) to asi umí jednoduše až v placené verzi, ale nejsem si ze screenshotů zcela jistý, zda to půjde přidat i do navigačního menu nebo jen nějakých definovaných míst (napsal bych před koupí asi autorovi). Každopádně bude mít určitě také nějaký parametr pro URL, který by šel použít pro vlastní odkaz v menu.

    Nejčastěji se asi používá plugin WooCommerce Currency Switcher, kde se přidání do menu řešilo také přidáváním např. /?currency=EUR do adresy odkazu.

    #30413

    jirik0201
    Participant

    je to ten plugin a odkaz /?currency=EUR v pluginu currency switcher for woocommerce nefunguje. ale nevedl jste mě, v tomto pluginu to je /?alg_currency=EUR

    díkes.

    #30415

    jirik0201
    Participant

    Blbé jen jen, že v tom menu není vidět zvolená měna.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti