Změna headeru v Chromu?

Štítky: , ,

Zvolené téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 6 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)
  • Autor
    Příspěvky
  • #33758

    filiph
    Participant

    Dobrý den,

    chtěl bych se zeptat, proč se mi z ničeho nic začalo v chromu na mé stránce http://brainmax3.cz/ posouvat hlavní menu na další řádek. V ostatních prohlížečích mi to nedělá tak bych chtěl požádat o pomoc :)

    Děkuji za odpověd.

    Filip

    #33759

    mirekk
    Participant
    Web

    Dotaz jsem nějak nepochopil. Mě se to v Chrome zobrazuje tak, jak je v přiloženém screenu. A jak to má být jinak? Dejte sem screeny z prohlížeče, kde se vám to zobrazuje jinak.

    Attachments:
    #33771

    admin
    Keymaster
    Web

    Myslím, že jde o to, že by měl být odkaz “Recenze” ještě v horním řádku a neodskakovat dolů?

    @filiph: Zkuste nejdříve aktualizovat používanou šablonu Startit (máte starou verzi 2.1). Neupravoval jste nějak horní menu? V jejich demoverzi to funguje bez problémů, ale možná jste tam něco odebíral nebo upravoval?

    #33775

    filiph
    Participant

    Zdravím, omlouvám se za mou nepřesnost. Ano jedná se o kolonku Recenze, která odskakuje na další řádek avšak jen v chromu např v Microsoft Edge to vypadá tak, jak to vypadalo cca před týdem v chromu(od té doby jsem web neviděl) viz. přiložený obrázek.
    Dále jsme na stránce nic neměnili. Vím to 100% neboť se toto stalo s dalšími 2 stránkami, které jsou vlastně jen naduplikované a tam se také nic neupravovalo.
    Startit mám sice 2.1, ale nikde mi to nenabízí aktualizaci na novější ať hledám jak hledám. Přitom na ostatní šablony tam aktualizace byla ale na tuto bohužel :(

    Zatím děkuji za odpovědi.

    Attachments:
    #33778

    mirekk
    Participant
    Web

    Aha omlouvám se, té Recenze jsem si nevšiml

    #33784

    admin
    Keymaster
    Web

    Pokud se opravdu nic neupravovalo, tak mě napadá už jen aktualizace prohlížeče Chrome (probíhá sama v pozadí), nějaká jeho úprava (doinstalované rozšíření) nebo změna používaného zařízení (počítače) či nějakého nastavení (větší font).

    Aktualizaci šablony bych ale přesto zkusil. Placené šablony musíte aktualizovat ručně, tedy stáhnout balíček od prodejce a nakopírovat soubory na FTP. Pozor na případně upravené soubory a nezapomenout pro jistotu na zálohu :-)

    #33797

    filiph
    Participant

    Díky za pomoc, vyzkouším :)

    #33798

    filiph
    Participant

    Problém vyřešen, opravdu to bylo chyba šalbony pokud máte někdo podobný problém tak viz odkaz : https://select.ticksy.com/article/11738

    Děkuji Vám za pomoc.

    #33809

    admin
    Keymaster
    Web

    Perfektní, díky za dořešení!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti