Změna fontů

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  svec5 a poslední změna je stará 11 let, 2 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2816

    svec5
    Participant
    Web

    Mám šablonu twenty eleven a chtěl jsem změnit font. Po dlouhém přepisování zdrojáků se font nezměnil a tak jsem stáhnul plugin Use any font. Tam jsem nahrál soubor písma ve formátu ttf a chtěl jsem ho použít na webu, ale font se stejně nezměnil. WordPress používám relativně krátce, takže pokud máte nějaký nápad nebo jste se s podobným problémem setkali, tak mi prosím poraďte.

    #14544

    FinalStorm
    Participant

    Obecně se fonty mění ve styles.css, tam zadáš přímo typ fontu, který chceš zobrazit.

    #14545

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Trochu podrobněji bych to vzal, jestli jsi začátečník – Fonty jsou obecně záležitostí šablon, a jejich stylu. Některé šablony dovolují nastavení přímo v adminovi ale nevím… Pro změnu fontu použij vlastnost font-family v souboru style.css, ve složce šablony (myslím že musí být v hlavním adresáři šablony…) -> Prostě najdeš soubor style.css, a u nějakého tagu/třídy/id (podle cíle) změníš font-family na ten jaký se ti hodí. Šablony najdeš ve složce šablon – tedy v adresáři “/wp-content/themes/jmenosablony/”.

    #14546

    svec5
    Participant
    Web

    Díky vyzkouším to…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti