Změna css stylů u obrázků

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 6 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20784

    michal22
    Participant

    Poradí mi někdo tady ohledně základní změny ccs stylu u obrázku v detailu v příspěvku. Když přidám obrázky v editoru příspěvku tak se generuje automaticky tento css styl

    <img class="alignnone wp-image-40 size-medium"

    potřebuji na

    <img class="myclass"

    Děkuji

    #20805

    admin
    Keymaster
    Web

    Máte několik možností:

    1) Nechat tam třídy, které WordPress standardně používá a místo nové třídy myclass nastylovat např. původní alignnone.

    2) Původní třídy tam můžete nechat a novou třídu myclass tam v případě potřeby jen přidat ručně, což se provádí v pokročilých nastaveních (po vložení obrázku na něj znovu klikněte).

    3) Třídy jsou vloženy v podobě HTML už při vložení obrázku do editoru, takže tomu můžete zabránit hned v tomto okamžiku. Často se používá filtr image_send_to_editor v kombinaci s nějaký regulárním výrazem (v případě náhledového obrázku je třeba ještě ošetřit filtr post_thumbnail_html), ale mnohem jednodušším způsobem je v tomto případě asi filtr get_image_tag_class.

    4) Další možností je pak použití filtru the_content a regulárního výrazu, ale toto řešení není zcela ideální, protože tam jsou vlastně původní třídy zachovány, pouze při zobrazení příspěvku na webu je na chvíli změníte na novou třídu (ale v databázi zůstanou uložené stále původní třídy).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti