Zmatený přesun DB

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  ScheRas a poslední změna je stará 10 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #6463

    Michal1
    Participant

    Už mnohokrát mi tyto stránky pomohly vyřešit drobný problém. Uživatelem WP jsem už dva roky a jsem velmi spokojený. Dnes si ale neporadím v roli uživatele mých stránek falconlive.eu. Po ukončení činnosti hostingové firmy jsem přešel k jiné se zálohovanou databázi na pc. Po nahrání WP a aktualizaci databáze se mi zoobrazuje jen úvodní stránka jak to má být i s úvodním foto. Ostatní stránky se /ne/zoobrazí s odkazem:

    “Warning: is_dir() [function.is-dir]: open_basedir restriction in effect.

    File(/var/www/clients/client0/web568/web/wp-content/uploads/2014) is not within the allowed path(s): (/data/falconli/:/data2/falconli/:/data3/falconli/:/stor1/falconli/: in /data16/falconli/html/wp-includes/functions.php on line 1366″

    Prosím pomozte

    Děkuji

    #17653

    ScheRas
    Participant
    Web

    Nejdříve ověřte, že má wordpress správná přístupová práva do adresáře uploads. Pokud změna práv nepomůže, v nastavení nastavte, aby byli všechny obrázky ukládané do složky uploads. Většině uživatelů to pomůže.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti