Zkrácení příspěvku po použití funkce query.string

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Zkrácení příspěvku po použití funkce query.string

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Lukenzi a poslední změna je stará 7 let, 8 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2719

    hanysafro
    Participant
    Web

    Ahoj,

    potřeboval jsem omezit vypisování příspěvků na úvodní stránce jen na jednu rubriku. V loop.php jsme použil funkci query.string, příkaz funguje, jen se najednou zkrátili posty na úvodní stránce a pokud post obsahoval jen video nebo obrázek, tak se zobrazí jen nadpis postu a odkaz na celý post. jedná se o stránky zálesák.hlucin.com

    Díky za rady:)

    #14300

    admin
    Keymaster
    Web

    Máte na mysli funkci query_posts()? Jaký konkrétní kód jste použil? Každopádně zkrácení příspěvků na úvodní stránce by s tím nemělo souviset. Podobné chování většinou odpovídá změně funkce the_content() na the_excerpt(), případně nějakému podobnému nastavení. Neprováděl jste ještě nějaké jiné úpravy?

    #14301

    hanysafro
    Participant
    Web

    Děkuji za rychlou odpověď, před příkaz pro vypisování příspěvku v loop.php <?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?> jsem napsal tento kód <?php if (is_home()) {$query_string; query_posts($query_string.’&cat=13′);} ?> Jinak jsme nic neměnil a příspěvky na úvodní stránce se mi automaticky zkrátili a náhledy nezobrazují fotky nebo videa, i když jsou jediným obsahem příspěvku. Nefunguje ani zkrácení příspěvku na určitém místě v editoru příspěvků.

    chyba by mohla být někde tady:

    <?php if ( in_category( _x(‘gallery’, ‘gallery category slug’, ‘twentyten’) ) ) : ?>

    <div id=”post-<?php the_ID(); ?>” <?php post_class(); ?>>

    <h2 class=”entry-title”>” title=”<?php printf( esc_attr__( ‘Permalink to %s’, ‘twentyten’ ), the_title_attribute( ‘echo=0’ ) ); ?>” rel=”bookmark”><?php the_title(); ?></h2>

    <div class=”entry-meta”>

    <?php twentyten_posted_on(); ?>

    </div><!– .entry-meta –>

    <div class=”entry-content”>

    <?php if ( post_password_required() ) : ?>

    <?php the_content(); ?>

    <?php else : ?>

    <?php

    $images = get_children( array( ‘post_parent’ => $post->ID, ‘post_type’ => ‘attachment’, ‘post_mime_type’ => ‘image’, ‘orderby’ => ‘menu_order’, ‘order’ => ‘ASC’, ‘numberposts’ => 999 ) );

    if ( $images ) :

    $total_images = count( $images );

    $image = array_shift( $images );

    $image_img_tag = wp_get_attachment_image( $image->ID, ‘thumbnail’ );

    ?>

    <div class=”gallery-thumb”>

    “><?php echo $image_img_tag; ?>

    </div><!– .gallery-thumb –>

    <p><?php printf( __( ‘This gallery contains %2$s photos.’, ‘twentyten’ ),

    ‘href=”‘ . get_permalink() . ‘” title=”‘ . sprintf( esc_attr__( ‘Permalink to %s’, ‘twentyten’ ), the_title_attribute( ‘echo=0’ ) ) . ‘” rel=”bookmark”‘,

    $total_images

    ); ?></p>

    <?php endif; ?>

    <?php the_excerpt(); ?>

    <?php endif; ?>

    </div><!– .entry-content –>

    <div class=”entry-utility”>

    ” title=”<?php esc_attr_e( ‘View posts in the Gallery category’, ‘twentyten’ ); ?>”><?php _e( ‘More Galleries’, ‘twentyten’ ); ?>

    <span class=”meta-sep”>|</span>

    <span class=”comments-link”><?php comments_popup_link( __( ‘Leave a comment’, ‘twentyten’ ), __( ‘1 Comment’, ‘twentyten’ ), __( ‘% Comments’, ‘twentyten’ ) ); ?></span>

    <?php edit_post_link( __( ‘Edit’, ‘twentyten’ ), ‘<span class=”meta-sep”>|</span> <span class=”edit-link”>’, ‘</span>’ ); ?>

    </div><!– .entry-utility –>

    </div><!– #post-## –>

    ale zde jsme žádné úpravy neprováděl a předtím vše fungovalo.

    #14302

    Lukenzi
    Participant

    Pokud jste v tom kódu nic neupravoval tak je logické, že tam chyba nebude když to před tím fungovalo, chyba bude pravděpodobně pouze tam, kde jste nějak zasahoval těsně před tím než to fungovat přestalo. To mi zní taky logicky. A z toho plyne, že výše uvedený kód je jednoduše špatně.

    Zkusil bych toto:

    <?php

    if (is_home()) {

    query_posts($query_string.'&cat=13');

    } ?>

    a nezapomeňte na konec doplnit wp_reset_query(); viz dokumentace.

    #14303

    Lukenzi
    Participant

    Jinak na webu máte ještě nějakou jinou chybičku:

    Warning: Unknown: failed to open stream: No such file or directory in Unknown on line 0

    Fatal error: Unknown: Failed opening required ‘/home/WEB/hlucin/zalesak/a/administrace/editory/tinymce/plugins/inlinepopups/skins/clearlooks2/img/kychu.txt’ (include_path=’.:/usr/share/pear:/usr/share/php’) in Unknown on line 0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.