Získání dat od uživatele

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 10 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3644

    Teedok
    Participant
    Web

    Ahoj, potřebuji od uživatelů získat údaje(jméno, příjmení….etc) tak aby se mi to zapsalo do nějakého souboru např. nebo do něčeho abych to mohl jednoduše najít. Tudíž potřebuju pole do kterých ani toto napíší a dají odeslat, zároveň tak aby, pokud nebudou vyplněna všechna ta, která požaduji tak se formulář neodešle.

    Jsem v programování naprostý amatér a jedinný plugin který se tomuto blížil jsem našel Meta Box, ovšem absolutně jsem ho nepochopil. Je nějaký jednoduchý způsob jak na to?

    Děkuji

    #16419

    togur
    Participant
    Web
    #16420

    admin
    Keymaster
    Web

    Teedok: Projděte si prosím související vlákna na fóru, např. zde naleznete přehled nejčastěji používaných pluginů pro tvorbu formulářů. Ale je jich opravdu mnoho, každý ale umí základní funkce, které popisujete…

    Pokud máte na mysli plugin Meta Box, tak ten se používá pro stejné účely, ale pro administraci WordPressu, zatímco ostatní zmiňované pluginy pro formuláře jsou určeny pro vložení na web (např. pro neregistrované čtenáře).

    togur: Díky za tip, plugin Visual Form Builder vypadá dobře.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti