Zavirované stránky

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 4 roky, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #38139

    geu-katka
    Participant

    Dobrý den,
    potřebovala bych poradit, ale vážně jak hlupákovi ano :-) Dostala jsem na starosti webové stránky naší firmy, nikdy dřív jsem s WordPressem nepracovala a dnes jsem zjistila, že jsou stránky (www.geu.cz) s velkou pravděpodobností zavirovaný, teda určitě jsou. Vůbec netuším co s tím mám dělat, nejsem si ani jistá, že vůbec existují nějaké zálohy stránek.
    Šablona je zakoupená je to Gentium (tady odtud: https://themeforest.net/search/gentium). Pokud budete někdo tak laskavý a nějak mi poradíte co dělat, budu Vám velmi vděčná.
    Děkuji,
    Kačka

    #38140

    admin
    Keymaster
    Web

    Je potřeba hlavně najít příčinu, tedy jak se vir na web dostal nebo se tam může zase kdykoli vrátit. Znamená to tedy celý web odvirovat, aktualizovat, pročistit a detailně prohlédnout. Zkuste si projít podobná témata, najdete tam různé tipy (něco je např. zde), případně se ozvěte ohledně placené zakázky, pokud si na pročištění sama netroufáte (pročištění není vhodná aktivita pro začátečníka).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti