Zavirený wordpress

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 6 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20608

    edoves
    Participant

    Zdravím, ešte som s týmto nemal problém a posledný mesiac s nimi musím bojovať. Napadnutých mám hneď niekoľko webov u jednej webhostingovej spoločnosti. Všetky sú na WP. Jedná sa o napadnutie malware-om (na 2 weboch) ale aj vkladanie reklamných odkazov (na 1 webe). Už som skúsil nanovo nahodiť najnovší WP, bez pluginov, len moju platenú šablónu z Theme Forest. Taktiež som prešiel Chmod pre súbor “uploads”, mám tam 705. Ďalej som zmenil prístupové heslá – do adminu a na FTP. Pár dní to bolo fajn a je to späť. Vopred ďakujem za každú pomoc

    #20618

    admin
    Keymaster
    Web

    Jaký používáte hosting? Nemohl být napaden přímo hosting? O jakou šlo konkrétně šablonu? Nemohla obsahovat nějakou bezpečnostní chybu? Nemáte napadený počítač, kde máte uložená hesla k FTP, takže je útočník zjistí, i když je změníte?

    Pokud vše vyčistíte, necháte pouze čistý WordPress (bez pluginů) a s nějakou výchozí šablonou (např. Twenty Fourteen), tak by se tam nikdo neměl dostat. Změnil jste také hesla k databázi? Jsou uložená v souboru wp-config.php a jsou poměrně častým cílem útoků.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti