Zaseklý WordPress

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Gene Simmons a poslední změna je stará 7 let, 3 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #31021

    Gene Simmons
    Participant

    Při instalaci pluginu WP-Polls (Ankety) se mi zasekl WordPress. Instalace pluginu proběhla v pořádku, ale když jsem dal Aktivovat plugin, už WordPress nenaběhl zpátky, zůstala prázdná webová stránka. Zkoušel jsem se podívat na svůj web, ale tam je taky pouze prázdná webová stránka. Po restartování PC můj web funguje, ale když se pokusím znovu přihlásit do WordPressu, zadám jméno a heslo do WordPressu, WordPress opět nenaběhne, zůstane prázdná webová stránka a můj web opět nefunguje. Musím znovu restartovat PC. Můžete mi, prosím, poradit, co mám dělat? Předem děkuji za každou radu.

    #31022

    Azifaral
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    no v dáném okamžiku je nejjednodušší řešení se přihlásit přes FTP, smazat plugin WP-Poll a zjistit zda je systém v pořádku. Pokud ano, tak budete muset zkoušet opatrně instalovat ten WP-Pool např. nejprve s jinou šablonou, s vypnutými ostatními pluginy atd. dokud nezjistíte kde vám ten konflikt vzniká.

    #31025

    Gene Simmons
    Participant

    Dobrý den,
    děkuji za radu. Dostal jsem se na FTP server, ale nevím, kde mám hledat pluginy ve WordPressu. Nevím ani, kde je WordPress. :-) Jsem běžný uživatel WordPressu. Poradíte mi, kde bych našel WordPress a pluginy?

    #31026

    mirekk
    Participant
    Web

    V adresáři wp-content/plugins jsou pluginy
    Wordpress nemá svůj adresář, je v hlavním adresáři webu

    #31027

    Gene Simmons
    Participant

    Chlapi, oběma velké díky, vymazal jsem adresář wp poll a WordPress už zase funguje :-).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti