Zakázání štítků

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 10 let, 10 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3357

    netlink
    Participant

    Zdravím,

    chci se zeptat potřebuji, aby vyhledávače nezobrazovali ve výsledcích štítky. Ideální buď zakázání celkově všech štítků zde by byl ideální nějaký pluning nebo pokud nevíte jak upravit, aby to vyhledávače neindexovali.

    Moc díky

    #15624

    Dalibor Černocký
    Participant
    Web

    Dá se to nastavit třeba u WordPress SEO by Yoast pluginu.

    #15625

    admin
    Keymaster
    Web

    netlink: Asi nejjednodušším způsobem je štítky vůbec nezobrazovat na webu, takže je pak nebudou vyhledávače ani indexovat. Většinou jsou obsaženy v šabloně v podobě funkce the_tags(), kterou budete muset odstranit. Vyhledávače se pak o žádných nových štítcích nedozví. Ale co se štítky, které už jsou zaindexovány? Pro ně stačí použít příslušné meta tagy. Pokud to nechcete řešit a psát si vlastní podmínku v šabloně, tak použijte nějaký plugin pro SEO, kde to můžete snadno nastavit (viz Dalibor Černocký doporučil jeden z pluginů o příspěvek výše).

    A pokud chcete být radikálnější, tak můžete štítky prostě ze systému prostě smazat a znemožnit jejich používání. Protože je ale z nějakého důvodu používáte, tak to asi nebude vhodné řešení? Každopádně je prostě můžete smazat a potom zakázat i jejich zobrazování a fungování v administraci, nějaké možnosti i v tomto případě existují

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti