Zablokované reklamy AdWords kvůli nevyžádanému obsahu na webu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Zablokované reklamy AdWords kvůli nevyžádanému obsahu na webu

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  kotromar a poslední změna je stará 3 roky, 11 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #38491

    kotromar
    Participant

    Všechny moc zdravím,

    spravuji jedny stránky běžící na WordPressu a narazil jsem na problém. Společnost Google ve službě AdWords neschválila jedinou z připravovaných reklam s odůvodněním, že se na webu nachází Škodlivý nebo nevyžádaný software.

    Snažil jsem se z nich dostat více informací, co přesně našli, kde apod. Nic víc mi k zablokování bohužel neposkytli. Web jsem projel všemi možnými online scannery, kontroloval jsem Google Search konzoli, na webu je vše aktuální, jak samotný wordpress, tak všechny pluginy a že jich moc není. Jedná se o prezentační web.

    Nejen, že klient je již trochu naštvanej (nedivím se mu), tak mě ale o to více vrtá hlavou, co by jim mohlo vadit…

    Pokud by někdo měl podobnou zkušenost, nebo jakoukoli radu, budu za vděčný za cokoli. Jedná se o web na adrese https://www.smrkove-schody.cz/

    #38500

    milosak
    Participant

    Dobrý den,

    pokud na webu opravdu nic není zavolat na podporu a požádat o posouzení. Běžně takto řeším zablokované inzeráty v účtech klientů, které robot špatně vyhodnotil.

    #38508

    mirekk
    Participant
    Web

    Tak jak se povedlo vyřešit? Vidím reklamu na iDnes v záhlaví, takže se t nějak vyřešilo. Podělíte se?

    #38517

    kotromar
    Participant

    Dobrý den,

    s podporou Googlu to má kolegyně řešila několikrát. Úplně na začátku nám zaslali, že se jedná o dvě url, ty jsem prověřil a objevil jsem jediný problém… jedna ikonka, která se vyskytovala na skoro každé stránce směřovala ještě na původní pracovní verzi webu, která neběžela na https, ale na http. To jsem každopádně opravil.

    Při dovolání na podporu nám bylo řečeno vždy jediné, nyní vše vypadá v pořádku, pošleme na ruční kontrolu, která vždy skončila znovu zablokováním reklam, které se nakonec přeneslo na všechny url webu.

    Problému jsem se věnoval celý víkend. Všechny součásti webu aktualizoval na aktuální verze a web projel vším možným. Vždy jsem však dospěl k závěru, že jsem nic problémového nenašel. To už jsem nevydržel a do Googlu jsem zavolal já. Nakonec to dopadlo tak, že celý problém předali technickému oddělení, kde ani oni nenašli nic :-D Nakonec web vyjmuli z automatické blokace. I kdybychom tedy cokoli na webu upravili, reklamy by stejně zablokovali… Protože url adresa byla na nějakém jejich interním seznamu blokovaných webů.

    Pokud tedy máte někdo podobný problém, nenechte se odpálkovat. V poslední době se nám dost často stává, že se jedná spíše o problém na straně Googlu. Reklamy již běží jak mají.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti